TU I JO SOM TRES

Amb 94 anys debuta la mama de la Preysler

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

És difícil entendre que una família de tant glamur i altisonància mediàtica com elsIglesias-Preysleres prestin a omplir aquest contenidor de misèries i desgràcies que ésVolverte a ver(T-5). ¡Ah! Qui sap, potser algun dels seus membres està passant per un moment de depressió econòmica. El cert és que després queCarlos Soberafurgués durant 40 minuts sobre una noia que va ser donada en adopció, i els pares adoptius la maltractaven i vexaven («em lligaven, em fuetejaven amb el cinturó, em posaven en aigua bullint»), després de tres quarts d’hora de primers plans sobre llàgrimes, dolor i sofriment –en lloc d’acompanyar aquesta noia a la comissaria més pròxima i denunciar aquests maltractaments, que és el que el programa hauria d’haver fet–Soberava exclamar amb entusiasme resplendent: «¡Primícia! Per primera vegada Tamara Falcó i Julio José Iglesias junts en un plató. ¡I segona primícia! Per primera vegada a la tele, als seus 94 anys, ¡la senyora Beatriz Arrastia, l’àvia d’ells i mare d’Isabel Preysler!».

Efectivament. Sobre aquell mateix banquet que havia d’estar amarat encara del plor i la tortura anterior, van aparèixer Tamara, Julio José, i immediatament també l’àviaBeatriz, que a casa d’Isabel PreysleranomenenBeba. ¡Ah! Va ser una reunió familiar esplèndida. Van passar una estona formidable. Va explicarTamaraque gràcies a la religiositat de la seva àvia ella es va convertir endevota seguidora de la fe catòlica. IJulio Joséva explicar que juguen al dòmino, i que li fa trampes habitualment. I l’àvia somreia, embadalida davant dels seus nets. Va ser una reunió molt tendra. Amb prou feines va parlarla senyora Bebade la seva fillaIsabel, malgrat viure juntes. De Vargas Llosa, encara menys. O sigui, és una senyora francament discreta.

Notícies relacionades

Aquí el meravellós és que aquesta dama, que ha viscut tota la vida envoltada de criatures que no paren de sortir a la tele, s’hagi negat, heroicament, durant 94 anys, a sortir-hi. I aquí el tremend és que als 94 anys hagi claudicat –o l’hagin fet claudicar– i hagi debutat precisament en un programa tan recargolat i gratador comVolverte a ver. ¡Ah! El seu pas per la tele ha sigut net, això és veritat. Ha demostrat, sobretot, que estima profundament els seus nets, i que per amor es dona a les seves urgències econòmiques.