TU I JO SOM TRES

Buenafuente avisa: Malú, ventre de lloguer de Rivera

monegal-2102 02 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Ha entrat Buenafuente (Late motiv, #0)) a la notícia que ha revelat la premsa del cor: Malú i Albert Rivera són més que amics i tenen una relació. ¡Ah! La premsa del ‘cuore’ tracta l’assumpte amb aquesta barreja de xafarderia cursi, picant i dolçassa que la caracteritza. A Late motiv hi han afegit queixalada. Han realitzat una paròdia sobre un concert de la cantant, incrustant al seu costat a Albert Rivera, i Buenafuente ha llançat aquesta advertència, consell o premonició, en forma de perdigonada: «Jo només et dic una cosa, Malú, vigila que l’Albert vagi seriosament, que no et vulgui només com a ventre de lloguer, que està molt per això».

És curiós, tot i que el tret anava dirigit directament sobre Rivera i el seu projecte de llei a favor de la gestació subrogada, el dolor de la perdigonada l’haurà patit sobretot Malú. No ha de ser gens agradable que per una relació amigable o amorosa amb un líder polític, Malú vegi que la seva condició de dona queda etiquetada com a ventre de lloguer en un programa de tele.  Ho deixo a la consideració de tots vostès, sobretot, el sector feminista que em llegeixi.

Aquell mateix dia, en una altra cadena, a Cuatro, es va escenificar un enginyós joc sobre aquest mateix tema de Malú & Rivera. Els col·laboradors i opinants de la taula feien comentaris buscant una espurna, benigna i enginyosa en el fons, mentre el presentador Risto Mejide exigia silenci sobre el tema dient: «Jo no parlo de la vida privada de la gent, i menys de la d’un amic. ¡O sigui que boicotejaré aquest programa i no ho permetré!». ¡Ah! Això de boicotejar el mateix programa que dirigeixes i presentes és una novetat molt vistosa. Els va sortir una escenificació molt cridanera. Una controvèrsia molt aconseguida teatralment. Fins i tot molt intel·ligent. Molt conforme amb el títol Todo es mentira, que així és com s’anomena aquest espai de tele.

Notícies relacionades

Sobre aquest programa que Risto fa a Cuatro totes les tardes, assenyalem la seva mutació.  Atès que no aconsegueixen audiència –es mou entorn del 3% de quota de pantalla– ara ho proven incidint més en la política. ¡Ah! Es nota que en la producció d’aquest programa participa Minoria Absoluta, que és la productora de Polònia. Els estan ensenyant com manejar la política amb grapa. L’altra productora, La Fábrica de la Tele, s’encarrega d’embolicar-ho tot amb l’estil Tot és tomàquet, que és l’ADN típic de Mediaset.