TU I JO SOM TRES

La mesura de l'amor: ella, 1,26; ell, 1,97

mone monge / periodico

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Noves entregues i aventures de Samanta Villar. ¡Ah! Aquesta artista –em resisteixo a dir-li reportera, perquè té un art espectacular, un xou propi– és l’única que ara com ara li pot donar alguna alegria a Cuatro en matèria d’audiència. I ho ha fet amb La vida con Samanta. Ha aconseguit un 8,7% de share i ha enganxat 1,3 milions de persones, de manera en aquesta cadena deuen estar llançant coets. En la seva arrencada de temporada, Samanta deia que volia ensenyar-nos l’amor. Però no l’amor comú i corrent. Atès que la tele és imatge fonamentalment, els seus serveis de producció han voltat el planeta i li han buscat criatures, matrimonis, parelles, ben rars i, fins i tot, excèntrics.

A prop de Tortosa ha trobat una parella en què ell mesura 1,97, i ella, 1,26. En l’estat mexicà d’Aguascalientes ha donat amb un tàndem curiós, i una mica malaltís també; tots dos tenen al voltant de 20 anys, però ella viu en regressió i simula ser un nadó. Va amb xumet, porta bolquers, i ell la canvia i la renta, a més de donar-li amor paternofilial i sexe. Un altre viatge ha sigut a Bilbao. Hi tenia concertada una cita amb una senyora que es disposava a contreure matrimoni. La raresa va ser que es casava amb ella, amb ella mateixa. Va participar en una cerimònia laica, col·lectiva, tot senyores –ni un pollastre a un quilòmetre al voltant–, en què en lloc de dir “Sí, vull” deien “Em vull” i cridaven proclames gurerres de l’estil: “Els homes ja venen casats amb si mateixos de fàbrica, de sèrie, ¡ara, nosaltres!”.

En fi, que Samanta ha tornat en forma. No va aconseguir ensenyar-nos l’amor, però va aconseguir l’impacte d’un repertori de rareses. Per respecte a tots ells, la paraula ‘circ’ no la utilitzaré. També per respecte al circ autèntic, Raluy Legacy, per exemple. Amb els que va estar més,Samanta, van ser amb el senegalès de gairebé 2 metres i la seva dona, de metre vint.  Samanta estava vivament interessada en com ho feien al llit. Va preguntar: “¿Podeu fer totes les postures?”. I laLourdes, que tot el que té de petita ho té d’agudesa i d’enginy, va contestar: “Postures, totes. Al llit, tot s’iguala”.

Notícies relacionades

He de dir una cosa. Tot i buscar combinar la raresa amb l’extravagància per aconseguir cops morbosos, Samanta ha tingut repunts de delicadesa. Aquest programa, portat al Deluxeo al Sálvame limón, seria aterridor. No vull donar idees.