FUTUR INCERT

La sèrie 'Vikings' arribarà a la seva fi després de la sisena temporada

The History Channel ha deixat en l'aire la possibilitat d'una seqüela, un 'spin-off' o una sèrie diferent.

zentauroepp41188805 television 5 temporada de la  serie vikingos190108173509

zentauroepp41188805 television 5 temporada de la serie vikingos190108173509

1
Es llegeix en minuts
Sergi Pérez

'Vikings', l’exitosa sèrie de The History Channel creada per Michael Hirst, ha sigut cancel·lada. La notícia ha caigut com una gerra d’aigua freda sobre els fans, que veuran la conclusió de la producció de Shaw Media i MGM Televisió el 2020, segons informa el mitjà especialitzat Deadline. Malgrat que l’emissió de la sèrie es troba en la recta final de la seva cinquena temporada, l’últim capítol de la qual s’estrena el 20 de generels productors n’han anunciat el cessament després dels20 capítols que integraran la sisena entrega.

El canal ha començat les negociacions per fer una sèrie derivada que s’ambienti en el mateix univers. No obstant, no s’ha aclarit si el llegat de 'Vikings' continuarà en forma de seqüela directa, un spin-off o una sèrie completament diferent. La història central de 'Vikings' culminarà després de 89 episodis si tot segueix el previst.

Segons informa Deadline, si les negociacions arriben a bon port la nova sèrie comptarà amb el mateix equip de producció, amb Michael Hirst al capdavant. A més, Jeb Stuart deixarà la seva col·laboració i experiència de guionista, director i productor a la gran pantalla. Stuart ha participat en superèxits com 'La jungla de cristal' o 'El fugitivo'.

HISTÒRIES LIMITADES

Notícies relacionades

El creador de la ficció ha apuntat que un dels motius pels quals'Vikings' no pot prolongar-se al llarg dels anys, com passa en altres sèries, es deu al fet està basada en personatges reals. D’aquesta manera, la quantitat d’històries que podia explicar era limitada.

Michael Hirst també és creador de 'The Tudors' i va cocrear 'Camelot'. Actualment es troba treballant en nous projectes de sèries, en els quals s’inclou un drama històric basat en l’antiga Roma que ha estat desenvolupat amb Martin Scorsese.