DISSABTE, A 'TELETODO'

Goyo Jiménez, l'humorista il·lustrat

El presentador del concurs cultural 'Código final' (La 2) es confessa un apassionat del gènere, perquè assegura ser 'un friqui del coneixement'

ialvarez46409258 portada teletodo 05 01 2019 goyo gimenez190102181646

ialvarez46409258 portada teletodo 05 01 2019 goyo gimenez190102181646

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

De Christian Gálvez es diu que té alguna cosa d’home del Renaixement, perquè és un expert en Leonardo da Vinci, però Goyo Jiménez també ostenta el títol d’humorista il·lustrat, perquè, a més d’haver cursat la carrera de Dret (“una carrera per calmar els pares”, admet) ha anat estudiant ciències: física, biologia... “Soc un friqui del coneixement”, resumeix.

I això li serveix per saber de què parla quan parla, sobretot ara que s’ha estrenat com a presentador del concurs cultural presentador del concurs culturalCódigo final . “Soc un devorador de tota mena de cultura, tant de la humanística com de la ciència i la tecnologia”, assegura Jiménez en l’entrevista que publica Teletodo. Un interès que també demostra pels idiomes. “Quan estic a Catalunya, intento comunicar-me en català, perquè em millora com a comunicador”, afirma a l’entrevista.

El monologuista està encantat amb la seva missió en el concurs de La 2, tot i que admet: “Segur que no aguantaria tant com Jordi Hurtado a Saber y ganar, perquè soc un cul inquiet”. I aquesta inquietud demostra que hagi fet de gairebé tot al món de l’espectacle: des de teatre clàssic a programes a la tele d’humor i ciència.

‘La voz’ i ‘Todo es mentira’

El suplement de dissabte també es fa ressò de les novetats televisives que venen amb el començament d’any: el salt del talent La voz a Antena 3, amb una mecànica diferent, nous coaches i Eva González al capdavant; el nou programa de Risto Mejide per a Cuatro, Todo es mentira, i les cavalcades de Reis que retransmeten TVE-1 i TV-3.

Notícies relacionades

Quant a les retransmissions esportives, aquesta setmana hi ha per escollir:  Lliga, Copa, Eurolliga i Mundial, amb el Getafe-Barça i el Llevant-Barça com a cites més destacades.

Teletodo ofereix, com és habitual, la programació de les principals cadenes i la sipnosis de les sèries i pel·lícules més destacades, així com els millors passatemps.