TU I JO SOM TRES

La formidable i bàrbara tornada de 'Vis a vis'

monegal-20181205 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Acaba d’estrenar el canal Fox la quarta temporada de Vis a vis. ¡Ahh! ¡Quina passada, amics! Una altra vegada totes a la presó Cruz del Norte.Zulema  (Najwa Nimri) l’agafen fugada a la República Dominicana, la posen en un avió, emmanillada, i l’extradeixen. L’asseuen entre el passatge, custodiada per un policia ingenu. Ella li diu, quan s’adona que l’agent encara està molt verd: «¿Vols cardar? ¿No et posa fer-ho a 10.000 metres d’altura amb una dona que té les mans lligadetes?».  I aquell inexpert pollastre del cos nacional de policia se l’emporta al lavabo de l’avió creient que farà el kiki més estratosfèric de la seva vida. L’únic que aconsegueix és que Zulema li clavi una patacada al cap que el deixa comptant ovelletes fins que arriben a Madrid.

Més tremenda encara és l’escena entre la reclusa Altagracia i el nou director de la presó, el canalla i depravat doctor Sandoval. Aquest metge, en l’anterior temporada, va violarSaray (Alba Flores). Ella es va venjar llescant-li el cacauet allà mateix amb un cúter. Ara que aquest degenerat personatge arriba en qualitat de director, Altagracia li diu fent-se un tip de riure: «¿Saps com et diuen ara les recluses? ¡T’anomenen el doctor Barbie!». O sigui, un ninot sense cueta.

Notícies relacionades

¡Ahh! Hi ha humor, hi ha violència, hi ha sang, hi ha tortura, hi ha talent, molt talent, en aquest tèrbol retrat carcerari, de vegades divertit, de vegades terrible i profund. Ens hem retrobat amb Saray, amb La rizos, amb aquesta colossal Goya, la gran Itziar Castro, l’actriu que no van deixar prosperar com a professora a Operación triunfo i que ara brilla, tan esquinçada, tan formidablement brutal i tremebunda. ¡Benvinguda aquesta nova temporada de Vis a vis! Que vostès la disfrutin.

¿VOLEN CARREGAR-SE CANAL SUR? .– Sembla que a Vox li agradaria tancar Canal Sud. En aquest sentit, el secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha dit: «Prefereixo no tenir Canal Sud i tenir a canvi endoscopis als hospitals d’Almeria». ¡Ah! Li proposo al senyor Egea una altra mesura més útil, efectiva i igualment populista: mentre hi hagi un sol hospital sense la dotació necessària, mentre hi hagi una sola família desnonada per no poder pagar el lloguer, el sou de ses senyories, diputades i diputats, que passi, a ser el del salari mínim interprofessional, és a dir, 735,90 euros al mes.