Anunci del comiat

Sardà deixa RAC-1 "agraït" amb Pilar Rahola

"Necessito oxigen, replantejar-me qüestions i descansar", ha justificat el periodista

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El periodista Xavier Sardà ha anunciat aquest dilluns que la pròxima temporada deixarà de participar en la tertúlia ‘El perquè de tot plegat’, del programa de Jordi Basté, ‘El món a RAC-1’. El també col·laborador d’EL PERIÓDICO ho ha dit així: "Per primera vegada diré una cosa que hi haurà oients a qui no satisfaig i avui donaré una alegria. “Necessito oxigen, replantejar-me qüestions i descansar. Avui anuncio que la temporada que ve no seguiré, per aquesta qüestió. Estem desgastats en temes molt similars".

La ironia no ha faltat: "Vull donar les gràcies als tertulians i especialment a Pilar Rahola, amb qui formem un matrimoni professional ben avingut i amb unes discussions extraordinàries", ha afirmat. Sardà ha reconegut que se sent alleujat per haver pres aquesta decisió i Rahola ha insistit: "Em dol molt aquesta decisió". "Estic trista i fins i tot una mica enfadada", ha insistit.

Rahola ha penjat després a Twitter una imatge estampant un petó a Sardà al costat de Jofre Llombart, subdirector d’'El Món a RAC-1', que ha conduït aquest dilluns la tertúlia:

Les tertúlies dels dilluns a 'El món a RAC-1' solen ser molt tenses, precisament pels xocs entre Sardà i Rahola, dos tertulians amb idees polítiques totalment oposades i la vehemència dels quals ha arribat fins i tot a acabar en crits i retrets, amb alts nivells de crispació.

Notícies relacionades

 

 

Temes:

Xavier Sardà