IMPORTANT ALOPÈCIA

Benedict Cumberbatch, irreconeixible a 'Brexit'

El protagonista de 'Sherlock' canvia radicalment la seva imatge per protagonitzar la nova sèrie de Channel 4

benedict-cumberbatch

benedict-cumberbatch

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El prestigiós actor Benedict Cumberbatch ha aparegut molt canviat en la primera imatge de 'Brexit', una minisèrie britànica que se centra en el referèndum del 2016 en què els ciutadans del Regne Unit van decidir sortir de la Unió Europea.

L’artista, que en televisió va interpretar Sherlock Holmes en la famosa sèrie britànica, ha sorprès amb el seu look descuidat i, sobretot, amb la important alopècia amb què apareix a la nova producció de la cadena britànica Channel 4.

Notícies relacionades

Cumberbatch encarna en la nova produccióDominic Cummings, el cap i director de la campanya a favor del ‘brexit’. No és la primera vegada que interpretapersonatges reals. L’actor va ser nominat als Oscar per la seva actuació com a Alan Turing a 'Desxifrant l’Enigma' (‘The Imitation Game’), i també va fer de Julian Assange, el fundador de Wikileaks, a 'El cinquè poder' (‘The Fifth Estate'), una interpretació que no va acabar d’acontentar el personatge real.

La sèrie

Dirigida per Toby Haynes ('Sherlock' i 'Black Mirror'), 'Brexit' se centra en els personatges dels que van treballar en les campanyes del referèndum del 2016, tant a favor com en contra de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. A més de Cumberbatch, també apareixeran Rory Kinnear ('Skyfall'), John Heffernan ('The Crown'), Richard Goulding ('The Windsors') i Liz White ('Ackley Bridge').