INTERCANVI DE DESQUALIFICACIONS

Toni Soler li diu "merda" a Alfonso Rojo per insultar Pepe Rubianes

El productor de 'Polònia' contesta al periodista que el seu nom "no tindrà un carrer" i "s'oblidarà en dos dies"

undefined40076018 television  programa esta  passant  con  toni soler   06 09 180419171445

undefined40076018 television programa esta passant con toni soler 06 09 180419171445 / JORDI PLAY

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Toni Soler, productor del programa de TV3 Polònia, no s'ha pogut aguantar les ganes de defensar Pepe Rubianes i ha dedicat un sonor tuit al periodista Alfonso Rojo, un dels promotors més sorollosos de la campanya empresa contra el desaparegut humorista. "Ets un merda, Rojo. El teu nom no tindrà un carrer; s'oblidarà en dos dies", diu el missatge penjat a Twitter en resposta a la polèmica que s'ha aixecat pel carrer carrer que s'ha dedicat al còmic a Barcelona.

Notícies relacionades

Alguns mitjans de dretes, encapçalats pel Periodista Digital dirigit per Alfonso Rojo, han criticat durament l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per canviar de nom el carrer de l'Almirall Cervera i donar-li el del famós actor català, mort el 2009. El diari digital de Rojo va publicar un article en què diu "inculta" a Colau per qualificar de "fatxa" Cervera, i diu "gilipolles" a Rubianes. El pitjor és que aquest article apareix rematat amb una terrible nota al peu en què es diu: "Afortunadament per a la humanitat, el tal Rubianes fa malves des de l'1 de març del 2009".

Rojo es va llançar a tuitejar aquest desagradable comentari que ha trobat ara la deguda resposta en el missatge de Toni Soler, que va entrevistar el 1999 Rubianes en el programa L'entrevista del mil·lenni.