04 d’abr 2020

Anar al contingut

VAN IMITAR AITANA WAR

PedrocheSimón, el nou fenomen de ''Tu cara me suena'

Les col·laboradores de 'Zapeando' van interpretar el hit 'Lo malo' com a rèplica de les concursants d''OT' i arrasen a les xarxes

Fran Dieli, Diana Navarro, Raúl Pérez i Pepa Aniorte s'uneixen a Miquel Fernandez per competir en la final del concurs d'A-3

Inés Álvarez

PedrocheSimón, el nou fenomen de ''Tu cara me suena'

Jose Irun

'Tu cara me suena' celebrava la seva semifinal, gran semifinal amb un gran nivell dels seus concursants de treure's el barret, i van arribar elles i es van col·locar al 'trending topic' al minut zero. Cristina Pedroche i Ana Simon, col·laboradores del programa 'Zapeando' (La Sexta), havien llançat el repte a Gestmusic d'acudir-hi com a convidades per imitar el fenomen Aitana War (el duo format per les 'extriunfitas' Aitana i Ana War) amb el hit 'Lo malo', i la productora (la mateixa d''OT')  els va concedir el seu desig. I van arrasar.

(Antena 3 ofereix el vídeo de l'actuació) 

A pesar dels nervis inicials de la inconscient Pedroche, que havia enredat Simon (encara que aquesta comptava amb l'avantatge que ja havia participat, i amb nota, en el concurs d'imitacions), van interpretar la cançó composta perquè les noies d''OT' optessin a Eurovisió 2018 i  ho van brodar (a pesar que Pedroche, com ella fa bé a reconèixer, va aconseguir assemblar-se moltíssim en tot a Aitana menys en la veu). El públic va vibrar. El jurat i els concursants van vibrar. I també les xarxes.

Començant per les implicades: Ana Guerra. 

I Aitana, que ja hlo estava anunciant il·lusionada.

També alguns dels seus companys, com Roi i Ricky:

I pot ser que no s'acabi aquí la cosa, perquè ara és Manuel Fuentes el que li ha llançat el repte a Ana Guerra (Ana War) perquè vagi a 'Tu cara me suena'. Difícil que sigui per a la final d'aquest divendres, 2 de març, perquè la noia estarà preparant el concert d''OT' que ja és aquest dissabte 3 de març, al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Els semifinalistes

Actuació d'impacte a part, les actuacions d'aquesta semifinal van ser de luxe (fins i tot van brillar el bo de David Amor i la Terremoto de Alcorcón, a qui només se'ls demana que posin sempre la nota d'humor), però s'havia d'escollir quatre finalistes (Miquel Fernandez ja havia passat en la gala anterior directe a la final pels punts acumulats). I al final van ser cinc: Fran Dieli, Diana Navarro i Raúl Pérez i Pepa Aniorte, que van quedar empatats, optaran divendres, 2 de març, juntament amb Fernandez (el gran favorit) a guanyar aquesta edició, la sisena, que deixa imitacions per a la història del programa.