Concurs de talents

Tele 5 estrena 'La Voz kids 4' amb David Bisbal de 'supercoach'

Des de dilluns, Jesús Vázquez segueix al capdavant com a presentador i Melendi, Rosario Flores i Antonio Orozco són l'equip de 'coaches'

lavozkids4-bisbal

lavozkids4-bisbal

1
Es llegeix en minuts
Txerra Cirbián

Tele 5 ha desvelat una de les seves cartes per fer front a la competència i elevar les seves decaigudes audiències els dilluns a la nit: La Voz kids (22.00 hores), un format que funciona i del qual estrena la quarta temporada amb una lleugera novetat: la presència de David Bisbal com a supercoach amb dos dels entrenadors habituals, Rosario Flores i Antonio Orozco, i un tercer, Melendi, que debuta amb els nanos. Tots quatre ho han sigut en la versió adulta de La Voz.

Rosario Flores, Melendi i Antonio Orozco, coaches de La Voz kids 4 / Mediaset

Notícies relacionades

La tercera temporada del concurs infantil es va estrenar el divendres 10 de març del 2017 i va liderar les audiències del dia amb 3.628.000 teleespectadors i un 24,1% de share. L’emissió en dilluns és una incògnita que haurà de competir amb Benvinguts a la família, de TV-3, a Catalunya, que funciona molt bé, i amb Maestros de la costura, de TVE-1, i la sèrie Apaches, d’Antena 3, al conjunt d’Espanya.

Jesús Vázquez / Mediaset

En aquesta quarta entrega del talent infantil amb prou feines hi haurà canvis, tret d’una novetat mundial en el format: la presència de David Bisbal com a supercoach en l’últim assalt, l’entrega decisiva de la segona fase, la de les batalles, per elegir els concursants que optaran a la victòria en la fase final. El concurs seguirà, això sí, sota la batuta de l’incombustible Jesús Vázquez, que comptarà amb l’ajuda de Tania Llasera. Vanesa Martín, Rosana i Pablo López seran els assessors de Melendi, Rosario i Orozco, respectivament.