A 'EL HORMIGUERO'

Hugh Jackman: "Ser perfecte és avorridíssim"

L'actor australià va al programa de Pablo Motos, a A-3, per presentar el seu nou film, 'El gran showman', que arriba a les pantalles el divendres, 29

zentauroepp41382387 television hugh jackman visita el hormiguero de antena3 ante171220224559

zentauroepp41382387 television hugh jackman visita el hormiguero de antena3 ante171220224559

1
Es llegeix en minuts

L'actor Hugh Jackman, que el divendres 29, tornarà a les pantalles grans amb 'El gran showman', musical que repassa la vida de Phineas Taylor Barnum, un revolucionari empresari creador d'un increïble espectacle circense, ha assegurat a 'El hormiguero' de Pablo Motos (A-3) que ser perfecte "és avorridíssim". "Significa que no corres riscos", ha afegit, en referència al rodatge de la pel·lícula de Michael Gracey. "Quan comets errors, és un bon senyal que ho estàs fent bé", ha conclòs.

En el film comparteix protagonisme amb Zac Efron, a qui, segons ha comentat Motos, Jackman va salvar la vida al treure'l d'un edifici en flames. Ell ha passat pel tema de puntetes: "Sí, és veritat que em deu la vida, la seva carrera i el seu futur, però no vull parlar d'això..."

"He robat absolutament tot"

L'actor australià ha tingut un record per a un dels papers més importants de la seva carrera, el de Llobató (l'ha interpretat durant 17 anys), un dels protagonistes de la sèrie de pel·lícules de 'X-Men'." 'X-Men'.A la primera pel·lícula no entenia per què la gent col·lecciona coses", ha afirmat. I ha explicat una anècdota al respecte: "Jo tenia 10 vestits de 'X-Men' i un dia va aparèixer una persona amb un d'ells en una bossa perquè me'l quedés. Li vaig dir que no es preocupés, que ja n'agafaria un altre dels nou, però em va contestar que ja els havien robat". "Després d'això -ha prosseguit-, em vaig quedar amb vestits, urpes, una moto... He robat absolutament tot», ha confessat entre rialles. "Són perfectes per a la disfressa de Halloween", ha afegit.

Notícies relacionades

Jackman també ha alertat els teleespectadors de la importància d'utilitzar protector solar per prevenir el càncer de pell, malaltia que ell ha patit (ha sigut operat en cinc ocasions). "Em controlen cada tres mesos", ha explicat.

L'entrevista de Motos, no obstant, ha deixat al calaix temes com la recent adquisició de Twenty-First Century Fox per part de Disney o el 'cas Weinstein', que ha sacsejat Hollywood.