'DATING SHOW'

Els grangers busquen més esposes

Carlos Lozano presenta la sisena edició del conegut programa que Cuatro estrena dimecres

zentauroepp41021543 television  programa granjero busca esposa con  carlos  loza171121162146

zentauroepp41021543 television programa granjero busca esposa con carlos loza171121162146

1
Es llegeix en minuts

El 19 de setembre del 2008, Cuatro va estrenar el programa Granjero busca esposa, adaptació de l’exitós dating show britànic de recerca de parella Farmer wants a wife. I a Espanya també ha funcionat molt bé aquesta producció, ja que aquesta nit, la cadena de Mediaset estrena la sisena edició d’aquest programa (22.45 hores), que presenta Carlos Lozano.

    

Segons el mateix Lozano, al capdavant d'aquest espai des de la cinquena entrega (les quatre primeres les va presentar Luján ArgüellesLuján Argüelles), aquesta etapa de Granjero busca esposa ho té tot per "triomfar", ja que les històries d'amor són "de veritat", els llocs són "idíl·lics", els participants estan molt "revolucionats" i, per últim, hi ha una cosa "molt forta" amb la qual els espectadors "al·lucinaran", afirma.

    Feliç per tornar a fer de «cupido rural», Lozano va assegurar en declaracions a Efe que els nous candidats de Granjero busca esposa –el programa de cites més veterà de Cuatro– «sorprendran el públic», ja que són el resultat d’«un càsting molt rodó».

   

Vídeo promocional de la sisena temporada de ’Granjero busca esposa’. / periodico

 Entre els candidats hi ha David, el granger dels «ous d’or»; Garikoitz, un noi «molt jovenet i emprenedor»; Patricia, una exdirectora de recursos humans, i Facundo, el primer participant gai en la història del programa, que ja està sent «una revolució a les xarxes socials», segons va apuntar Lozano.

Són tots perfils molt diferents que ajudaran a acabar amb alguns tòpics i estereotips lligats al món del camp, que és més «natural» del que a vegades es pot creure, encara que sigui «complicat» trobar parella.

«Lligar als pobles no és gens fàcil. Els grangers es lleven a les sis del matí i, si hi ha una dona a la zona, normalment és família o cosina. No tenen gaires opcions, així que per a ells el que fa el programa és una cosa molt bona», va subratllar Lozano que, a més de «celestino», també exercirà de narrador i respondrà a la crida dels participants quan sigui necessari.

 Aquesta nova entrega també permetrà als espectadors conèixer com és la vida lluny de la ciutat i descobrir entorns «idíl·lics». 

Notícies relacionades

«Aprens coses, donem vida al camp, a entorns rurals que són meravellosos i que la gent no coneix –va explicar Carlos Lozano–. Poden descobrir com és la vida quotidiana del granger, les seves formes de pensar i de conquistar».

 No obstant, encara que hi haurà moments emotius i entendridors, el presentador assegura que passaran també «coses molt terribles i molt dures».