SENTÈNCIA CIVIL

Multa de 40.000 euros a Glòria Serra i La Sexta

L'Audiència condemna la periodista i la cadena per intromissió en el dret a l'honor de l'expropietari de Corporación Dermoestética

undefined33118223 tv 10 03 2016 dulce adicci n  en equipo de investigaci n  ma170811134705

undefined33118223 tv 10 03 2016 dulce adicci n en equipo de investigaci n ma170811134705

1
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

L'Audiència Provincial de València ha condemnat La Sexta la periodista Glòria Serra a pagar 40.000 euros a l'expresident de Corporación DermoestéticaJosé María Suescun, per intromissió en el seu dret a l'honor, que considera danyat per l'emissió del reportatge ‘El imperio del bisturí’ dins del programa ‘Equipo de investigación’. Atresmedia havia guanyat el primer assalt a l'aconseguir que el jutge de primera instància rebutgés la demanda de Suescun, però aquest ha aconseguit ara que l'Audiència estimi parcialment la seva reclamació. El tercer assalt es disputará al Tribunal Suprem, ja que l'Atresmedia, empresa propietària de La Sexta, ha anunciat que interposarà el recurs definitiu.

Notícies relacionades

La sentència declara la responsabilitat solidària d'Atresmedia, com a propietària del canal, de la presentadora Glòria Serra i de la directora Begoña Chamorro. Així mateix, prohibeix la difusió del reportatge en qualsevol dels canals de televisió i plataformes digitals d'Atresmedia. També es condemna la cadena a la difusió íntegra de la sentència a través de la seva lectura als mateixos horaris de ‘prime time’ (màxima audiència) en què va se emès el reportatge.

Fonts d'Atresmedia van recordar a aquest diari que el jutge de primera instància va donar la raó totalment a la cadena i van manifestar les seves esperances que l'alt tribunal torni a fer el mateix quan es resolgui el seu recurs al Suprem. Corporació Dermoestètica va tancar el negoci fa dos anys i mig per la seva angoixant situació econòmica, després de sortir a borsa.

Temes:

La Sexta