Esports i programes a TV avui diumenge 9 de juliol del 2017

'Homo zapping', a Neox, és el programa més destacat del dia, juntament amb 'Espíritu salvaje' (Cuatro), '30 minuts' (TV-3) i 'Fora de sèrie' (TV-3)

2
Es llegeix en minuts
EL PERIODICO / BARCELONA

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'Homo zapping' (Neox), 'Espíritu salvaje' (Cuatro), '30 minuts' (TV-3), 'Supervivientes' (Tele 5) i 'Fora de sèrie' (TV-3). 


PROGRAMES


HOMO ZAPPING

22.30 NEOX

Juanra Bonet i Ana Morgade

Neox emet una doble entrega del programa, que comptarà aquesta vegada amb les aparicions estel·lars i cameos dels Juanra Bonet i Ana Morgade reals. La primera entrega serà conduïda per Mercedes Milá (Olga Hueso). En aquest episodi, hi haurà paròdies de programes com 'El objetivo', d’Ana Pastor (Mónica Pérez). El següent programa estarà comandat per Arturo Valls (Raúl Pérez).


EspÍritU salvaJe

Família d'aventurers

21.40 CUATRO

El matrimoni Canela-Margarit i els seus dos fills inicien la seva aventura per buscar animals en perill d’extinció. El seu periple per mig món els porta en aquest primer programa a Namíbia.


30 minuts

Els ídols de Youtube

21.55 TV-3

El programa de TV-3 analitza el fenomen de masses dels youtubers, autèntics ídols entre els nens, els adolescents i els joves. ¿Quina és la clau de l'èxit d'aquests homes i dones que, fent vídeos sense mitjans i des de casa, s'han convertit en estrelles?


SUPERVIVIENTES

A un pas de la final

22.00 TELE 5

Nova edició del debat d'un 'Supervivientes' que està a punt d'arribar a la gran final. Sandra Barneda i els col·laboradors analitzen les últimes expulsions i l'aparició de nous 'fantasmes' que arriben per pertorbar la tranquil·litat dels habitants de l'illa.


DOCUMENTAL

‘Amy, la chica detrás del nombre’

22.00 DMAX

Documental dirigit el 2015 per Asif Kapadia, guionista i director cinematogràfic britànic d'origen indi, que va ser reconegut amb un premi Oscar per aquest treball biogràfic sobre la desapareguda cantant londinenca Amy Winehouse.


FORA DE SÈRIE

Conversa amb Paul Gasol

22.40 TV-3

Toni Soler és un apassionat del bàsquet. Per aquest motiu ha escollit Pau Gasol com a convidat per a l’última entrega del programa. La conversa comença al parc de Marianao de Sant Boi.


ESPORTS


TOUR DE FRANÇA

Nantua-Chambéry

12.00 TELEDEPORTE

Novena etapa, amb inici a Nantua i final a Chambéry. Ni més ni menys que set ports de muntanya esperen els corredors.


TENNIS

Torneig de Wimbledon

12.30 MOVISTAR ESPORTS

Continua a Londres el mític torneig del Grand Slam en què Rafael Nadal aspira a prendre el número u mundial a Andy Murray. .


FÓRMULA 1

Gran Premi d'Àustria

14.00 MOVISTAR

El circuit de Spielberg és l’escenari del GP d’Àustria, al qual Sebastian Vettel (153 punts) i Lewis Hamilton (139) arriben amb el seu duel dalt de tot. Fernando Alonso sembla haver trencat el malefici a l’aconseguir inaugurar el seu caseller al GP d’Azerbaidjan amb dos punts.


FUTBOL: EUROCOPA SUB-19

Anglaterra-Alemanya

Notícies relacionades

18.00 EUROSPORT 1

Partit de la fase de grups de l’Europeu sub-19 entre dues potències futbolístiques que ja es van enfrontar en la recent Eurocopa sub-21.

gasol

gasol