COMENTARIS POLÈMICS

Les xarxes acusen Josep Pedrerol de favoritisme amb Cristiano Ronaldo

Diversos tuits mostren com el periodista de 'Jugones' (La Sexta) és més benèvol al parlar dels problemes fiscals del madridista que dels del blaugrana Leo Messi

pedrerol

pedrerol

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La natural vehemència amb què aborda el periodista Josep Pedrerol alguns dels temes al seu programa 'Jugones', a La Sexta, li acostuma a reportar una allau de crítiques. L'última ha vingut pels comentaris que va fer tres dies en la secció 'El editorial de Jugones' sobre l'anunci que Cristiano Ronaldo havia sigut acusat de defraudar 14,7 milions d'euros a Hisenda, en què culpava els seus assessors.

"Cristiano dorm tranquil totes les nits, perquè confia en la seva gent, en els seus advocats", començava el seu al·legat. "Cristiano firma un munt de papers tots els dies. Igual que Messi. Firmen el que els donen", continuava. I seguia: "Es gasten un munt de pasta en assessors que s'encarreguen que compleixin amb les seves obligacions. Són els que els haurien de protegir".

I, tot i que acabava dient: "El desconeixement no eximeix del seu compliment (...) si Cristiano és declarat culpable, que pagui", molts es van quedar amb l'actitud benevolent que havia adoptat al llarg del seu discurs i van plasmar les seves crítiques en les xarxes.

El més seguit ha sigut, sens dubte, el de @Chirincirco_, explica que es presenta com a "paròdia d''El Chiringuito de Jugones'", en què es compara com s'havia tractat el frau fiscal depenent de si el jugador era Ronaldo o Messi:

En un altre tuit, fins i tot es fa broma amb les cares de Pedrerol al parlar d'un o un altre frau fiscal:

Notícies relacionades

El periodista ha declarat reiterat recentment que és barcelonista i que té un marcat sentiment culer , tot i que ha tingut desavinences amb la junta directiva del club blaugrana, sobretot pel veto que va patir el seu programa (en aquella època 'Punto Pelota'), i el marcat ambient madridista que envolta el 'Chiringuito de Jugones'.

A més, aquesta no és la primera vegada que la balança s'inclina més a favor del madridista. El 2016, quan Cristiano Ronaldo va guanyar la Pilota d'Or, es va mostrar molt content i va felicitar l'esportista, però quan va ser Leo Messi qui la va rebre, va declarar: "La Pilota d'Or és una milonga".