RENOVACIÓ A LA TARDOR

TV-3 fitxa Nuria Roca

La popular presentadora valenciana estarà al capdavant del nou magazín matinal que s'estrenarà al setembre

zentauroepp37198650 television   nuria roca presentar   fantastic duo   el nuevo170612185421

zentauroepp37198650 television nuria roca presentar fantastic duo el nuevo170612185421

1
Es llegeix en minuts

De les actuals nits musicals de 'Fantastic Duo' a TVE-1, als matins de miscel·lània de TV-3, a partir del setembre. Aquest és el sorprenent i poc habitual salt que farà la popular presentadora valenciana Nuria Roca, que serà la nova estrella del renovat magazín matinal que la cadena autonòmica catalana està dissenyant per a la pròxima temporada.

Segons ha informat la mateixa Televisió de Catalunya, TV-3 renovarà la programació a partir del 4 de setembre vinent. I una de les primeres estrenes de l'àrea d'Entreteniments i Culturals de TVC serà la del magazín matinal 'A tota pantalla', programa que s'emetrà de dilluns a divendres. Començarà cap a les 11.00 hores i s'acabarà a les 13.45 hores, i donarà pas al renovat 'TN comarques'. A més de presentar 'A tota pantalla', Nuria Roca codirigirà el magazín amb Òscar Nogueira, director de 'Joc de cartes' (i exdirector de 8TV).

'A tota pantalla' és un magazín que "neix amb la intenció de ser un programa jove per a gent adulta", explica TVC en una nota. L'objectiu és oferir "una illa d'entreteniment enmig d'un mar d'actualitat informativa constant", segons defineix el seu codirector, Nogueira. D'aquesta manera, el nou magazín no estarà lligat a l'agenda informativa ni pivotarà sobre l'actualitat. Això sí, des de TV-3 precisen que estarà "obert a qualsevol temàtica, sempre amb una mirada informal, divertida, diferent i, en molts casos, didàctica. D'aquesta manera, el to marcarà les diferències respecte a la competència: fresc, desinhibit, modern, alegre, optimista i vital".

Notícies relacionades

 

Nuria Roca (Montcada, València, 1972) va debutar el 1994 a Canal 9, però el seu gran salt va arribar el 1988, de la mà de Chicho Ibáñez Serrador, que la va posar al capdavant del seu programa a TVE-1 'Waku waku'. Des d'aleshores, ha presentat tota mena de programes d'entreteniment en les principals cadenes espanyoles: 'Nada personal' (Tele 5), 'La isla de los famosos' (Antena 3), 'Grand Slam' (Cuatro), 'El millonario' (La Sexta)... També ha treballat amb assiduïtat en el món de la ràdio, mitjà en què ha tingut programes en les emissores M80 Radio, Cadena Dial i Melodia FM. En aquesta última dirigeix i presenta des de fa quatre anys 'Lo mejor que te puede pasar'.

Temes:

TV-3 Nuria Roca