CONTROVERTIT 'DATING SHOW'

'Mujeres y hombres...' emet per primera vegada una final en directe

El 'tronista' Diego Pérez Asón haurà d'elegir entre les seves pretendents Lola, Melani, Marta i Daniela en el desenllaç del programa de Tele 5

Vídeo promocional del programa de Tele 5 ’Mujeres y hombres y viceversa’, amb final que s’emet en directe. / periodico

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Tele 5 ofereix avui en directe l’elecció final de parella d’un 'tronista' a 'Mujeres y hombres y viceversa' (12.45 hores). Aquest moment ja és habitual, però aquesta ocasió és especial: per primera vegada en la història del programa, l’elecció s’emet en directe. L’honor d’inaugurar les gales finals en directe ha correspost a l’advocat Diego Pérez Asón, que després de gairebé cinc mesos en el controvertit 'dating show' de Mediaset haurà d’elegir entre el seu quartet de pretendentes: Lola, Melani, Marta i Daniela. El programa, assidu a les polèmiques a les xarxes socials, ha necessitat nou anys d’emissió ininterrompuda, 2.204 entregues, 2.600 hores i 120 tronistes per llançar-se a donar el veredicte final en temps real.

Pérez Asón, que va ser campió d’Espanya de kick boxing el 2014 i subcampió d’Europa de K-1 (piragüisme) el 2013, ha conegut un total de 24 pretendents en el seu gairebé mig any d’estada al famós tron. El jove lletrat santanderí, que és a més graduat en Dret càntabre, va entrar al programa de cites de Tele 5 el 26 d’octubre del 2016 juntament amb el barceloní Xavi Furriol. Tots dos van substituir Jenny i Iván amb un denominador comú, ja que tots dos senten passió per l’esport. A més, cap dels dos debutava al programa presentat per Emma García: Diego va ser pretendent d’Ana Anginas, mentre que Xavi havia seduït l’estiu anterior Fiama.

Però el 'tronista' càntabre de 23 anys ho té complicat tenint en compte el que hem vist al programa previ a la final, on les quatre noies van exhibir una certa fredor que va fer posar el crit al cel a la presentadora. «Doncs sí que estem bé a només un dia de la final», va venir a dir la incombustible Emma García davant els dubtes i la falta d’il·lusió que veia en la majoria de les noies.

DISCIPLINAT I CARISMÀTIC

Notícies relacionades

El cert és que Diego es va presentar a 'Mujeres y hombres y viceversa' amb l’etiqueta declarada de «carismàtic, lluitador i extravertit», però la realitat ha anat desinflant les seves expectatives. I això que, a l’entrar al 'reality' sentimental, va confessar ser una persona amb «molta disciplina» a qui agrada «entrenar-se, boxejar, escoltar música i sortir de ruta en moto els diumenges amb els amics». La seva aspiració de trobar al plató de Tele 5 «noies esportistes, aventureres, amb iniciativa i ganes de divertir-se», sembla haver trobat poc ressò entre les candidates a conquistar el seu cor.

«Espero trobar l’amor al costat d’una persona que em doni estabilitat», va dir al principi. Les seves últimes cites amb el quartet d’aspirants l’ajudaran a prendre la decisió definitiva, que serà coneguda pels seguidors del programa en rigorós directe.