Mariló Montero torna, reinventada, a 'El hormiguero'

La periodista explica en el programa d'Antena 3 la seva experiència a Nova York, on resideix, i la seva intenció de tornar amb un projecte propi

Mariló Montero, a ’El hormiguero’.  / ATRESMEDIA

3
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amb una figura esvelta, un aire novaiorquès i molt més reflexiva i conscienciada es va presentar una reiventada Mariló Montero ahir a la nit a 'El hormiguero'. La periodista li va explicar a Pablo Motos com és de dur viure a Nova York i les seves anècdotes amb celebritats, per acabar confessant que, finalitzada l’experiència, tornaria a la tele. Però amb el seu propi projecte: «Espero que s’accepti la meva proposta», va dir.

Mariló Montero, a ’El hormiguero’.  / ATRESMEDIA

Montero, per qui semblava que en lloc de vuit mesos havien passat vuit anys (i no parlem, és clar, del seu físic, esplèndid), va explicar com era la seva vida a la ciutat dels gratacels, on viu després de deixar Las mañanas de TVE. ¿Fugint de les polèmiques en què es veia implicada? «No. No faig cas de crítiques inútils. Això són comentaris toscos», li va dir a Pablo Motos. «Havia estat set anys fent el mateix i necessitava un canvi. Perquè quan comences un projecte televisiu, et limita la vida», va aclarir.

ANGLÈS I 'SELFIES'

La periodista, que hi ha anat a aprendre anglès (i va demostrar que ja té molt accent novaiorquès), va explicar com va viure la derrota de Hillary Clinton, va parlar de Donald Trump i es va lamentar de la duresa de viure en aquesta ciutat, «un gegant que et xucla». Però també va demostrar que ha disfrutat la seva cara més dolça: ha saludat George Clonney i s’ha fet un 'selfie' amb Woody Allen després d’un concert («No toca gens. S’adorm», va criticar), i Isabel Preysler (que la va reconèixer) i Mario Vargas Llosa. «La vida s’ha d’omplir d’històries. S’ha de viure», va concloure.

ATRESMEDIA

Mariló Montero travessa un pont de gomes en un dels reptes d'El hormiguero'.

Notícies relacionades

Massa continguda. Pablo Motos va intentar recuperar la Mariló de les polèmiques i els actes extravagants. Com el de denunciar-se a si mateixa per no portar casc. «He de donar exemple, perquè el que faig es mira amb lupa», va assegurar. O la denúncia que li va interposar a Pablo Iglesias per les paraules que aquest li va dedicar: «Si l’hi arriba a dir a una altra s’hauria armat. Així que sola, com sempre, vaig anar a l’Institut de la Dona a denunciar-lo. En un país en què es mata 15 dones, es comença amb les paraules…», va afegir.

SEDUCCIÓ PER LA MORT

I quan Motos li va recordar l’incident que va patir bussejant a Bora-Bora, que va estar a punt de costar-li la vida, va fer una dura confessió que va descol·locar el presentador: «A vegades la mort em produeix moltíssima seducció. He viscut el que havia de viure. El que em manté aquí són els meus fills. Per això s’ha d’estar molt ocupada», va sentenciar. 

De la Preysler a la Pantoja

Són molts els famosos que han passat per ‘El hormiguero’, entre ells estrelles de renom internacional. Amb tot, el cas de Will Smith, que ja l’ha visitat sis vegades, és independent, perquè Pablo Motos i el protagonista d’'El príncipe de Bel-Air' mantenen una gran amistat (de fet, l’actor s’ha convertit en l’ambaixador de l’espai als EUA). Però entre les estrelles pàtries, especialment sonada va ser la presència d’Isabel Pantoja el 30 de gener, una entrevista en exclusiva (la primera després de sortir de la presó) seguida d’un concert que va suposar el rècord d’audiència de la història del programa. Una altra gran fita, sense tenir en compte la visita dels líders polítics més mediàtics, va ser aconseguir que Isabel Preysler trepitgés de nou un plató per parlar de la seva vida. Els últims dies, Mercedes Milá, Karlos Arguiñano i Jordi Évole han fet que l’espai fos líder d’audiència de la nit.