tercera temporada

Pedro Casablanc i Macarena García viatgen amb 'El Ministerio del Tiempo'

L'actor interpretarà Goya, i l'actriu, una lluitadora de la resistència durant la segona guerra mundial

mdt3 goyaygodoy-by-tamara-arranz 04

mdt3 goyaygodoy-by-tamara-arranz 04

1
Es llegeix en minuts

La tercera temporada d'‘El Ministerio del Tiempo’, que ja ha començat el seu rodatge, serà més cinematogràfica que mai. I no només per les trames d'alguns dels seus capítols (com la visita de Hitchcock al Festival de Sant Sebastià i Buñuel, 'Viridiana' i el Festival de Cannes), sinó pels actors que formaran part de la família 'ministèrica' de l'aclamada sèrie de TVE-1, ara també al catàleg de Netflix Netflix.

Coincidint amb la setmana dels premis Goya, la sèrie acaba de revelar alguns nous 'cameos' dels nous episodis, com el de Pedro Casablanc.

Al quart capítol de la tercera temporada, que precisament s'està rodant aquesta setmana, l'actor interpretarà el pintor Francisco de Goya en un guió sobre la il·lustració.

LUIS CALLEJO I MARÍA ADÁNEZ

Al mateix episodi també hi apareixerà Godoy, interpretat per Luis Callejo (nominat aquest dissabte als Goya al millor actor protagonista per ‘Tarde para la ira’), i comptarà amb María Adánez com la duquessa d'Osuna i Noemí Ruiz en la pell de la duquessa d'Alba.

TAMARA ARRANZ

Macarena García, a 'El Ministerio del Tiempo'.

Notícies relacionades

A més, la nova temporada portarà al segon capítol Macarena García, en el paper d'una jove lluitadora de la resistència durant la segona guerra mundial que veurà compromesa la seva missió.

‘El Ministerio del Tiempo’ i els seus protagonistes Aura Garrido i Hugo Silva acaben de guanyar el premi Feroz a la millor sèrie de drama, actriu principal i actor de repartiment. Nacho Fresneda ha sigut nominat als Fotogramas de plata. Un repartiment de cine per a una sèrie que compta amb set premis Goya entre el seu equip creatiu.