ENTREVISTA

Cayetana Guillén Cuervo: "'Masterchef' és el més dur a què m'he enfrontat"

L'actriu confessa somrient que hi ha hagut dies en què Fernando Tejero i Loles León "estaven insuportables"

Per a la presentadora, la sèrie 'El Ministerio del Tiempo' ha sigut "prioritària" en la seva agenda laboral

undefined36588581 gra059  madrid  11 12 2016   la actriz cayetana guill n cuer161212174516

undefined36588581 gra059 madrid 11 12 2016 la actriz cayetana guill n cuer161212174516 / Fotografia - TVE

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Cayetana Guillén Cuervo és un dels quatre finalistes que es juguen el títol de 'Masterchef celebrity' dimarts, 13, a TVE-1 (22.40). L'actriu i presentadora lluitarà amb Miguel Ángel Muñoz, Loles León i Fernando Tejero, en una final que compta amb el famós xef José Andrés com a convidat especial.

–¿Com es va atrevir a entrar a 'Masterchef celebrity'?

–Em va costar decidir-me perquè no sabia com me’n sortiria, però per una altra banda m’encanta el programa i a casa el veia molt. Em sembla un concurs molt blanc en el qual el màxim que podia fer era el ridícul. De fet, la meva obsessió era que no em fessin fora en el primer programa pel meu fill, que ho hauria passat fatal al col·legi. Tenia molta pressió. Des del principi et deixen sola allà fent la prova com si fos una guerra. És molt angoixant.

–¿I com ho ha aguantat?

–Al final, tots en les nostres professions som gent molt responsable i obsessiva amb la feina. Jo sóc molt constant i tinc molta força de voluntat en el terreny laboral. És el més dur a què m’he enfrontat. Es passa molt malament. 

–Fins al punt de plorar en diverses ocasions…

–He plorat tota l’estona perquè acumules molta tensió. Tots estàvem  al límit i potser hi  influïa també el cansament, perquè eren molts dies i 14 hores de gravació.

–¿Com s’ho va preparar?

–Vaig recórrer al meu amic Paco Bello, que és cuiner. Tots hem fet el mateix i ens hem buscat la vida per preparar-nos. 

–¿Amb quin company de concurs ha tingut més afinitat?

–Amb Miguel Angel Muñoz. Però m’he entès bé amb tothom.

–¿I amb Loles León?

–Fenomenal. Compartia camerino amb ella i sempre estava queixant-se. Aguanto molt. I això que tinc fama de dura, però no discuteixo ni m’enfado.

"M'agradaria participar  "M'agradaria participar en 'Tu cara me suena', perquè tinc bona actitud"

–¿Quan comencen a gravar la nova temporada d’'El Ministerio del Tiempo'?

–Vam començar ahir. Per a mi ha sigut prioritària aquesta sèrie en la meva agenda. Estic a la seva disposició, perquè és el que més em mola.

–¿Què espera d’aquesta tercera temporada de la sèrie?

–Doncs més nivell, perquè s’ha plantejat perquè sigui així. Hi ha més pressupost, però sobretot més temps, que era el que reclamava Javier Olivares perquè l’equip estava molt cansat. L’augment de pressupost repercutirà no tant en els sous, sinó en el fet que hi haurà més exteriors i més qualitat.

Notícies relacionades

–¿Ha pogut veure 'Timeless'?

–Em sembla una plagiada monumental d’'El Ministerio del Tiempo'. N’he vist una mica i m’he quedat perplexa. Hi ha diàlegs idèntics i altres coses més. No sé com no els cau la cara de vergonya.