LLUITA CONTRA EL CÀNCER

Una presentadora reapareix sense cabells per la quimioteràpia

La periodista de la tele murciana busca així "normalitzar" la lluita contra el càncer de mama

Una presentadora reapareix sense cabells després de la quimioteràpia. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Marta García González, editora i presentadora dels informatius de la televisió autonòmica murciana, 7 TV, ha reaparegut en pantalla, somrient i sense cabells. La raó de la seva calvície és la quimioteràpia que ha rebut contra el càncer de mama que pateix, i la raó per aparèixer així davant les càmeres és per recolzar la lluita contra aquesta malaltia.lluita contra aquesta malaltia.

Segons publica el diari 'La Verdad', de Múrcia a la seva web, la presentadora de l'informatiu del migdia de 7 TV ho ha fet amb l'esperança que el seu gest d'avui "no sigui notícia algun dia". Segons García González, cada vegada hi ha més gent amb aquest tipus de càncer que afecta cada vegada més a persones joves, com ella (té 34 anys), per la qual cosa "s'hauria de normalitzar aquesta situació i que la gent torni a treballar quan ho cregui oportú".

Notícies relacionades

La periodista, que va estar treballant fins al dia abans de la seva intervenció quirúrgica, ha assegurat que es tornava a trobar "amb forces", i per això s'ha preguntat: "¿Per què no havia de tornar al meu lloc? ¿Per no tenir cabells? No seria just".

El diari 'La Verdad' explica que companys de la periodista afirmen que ella està contenta pel seu bon diagnòstic i que la seva aparició a la televisió és una mostra més del seu interès i determinació per donar visibilitat a la malaltia i enterrar els prejudicis.

Temes:

Càncer