NOVA OFERTA FAMILIAR

Disney Channel fitxa Carlos Latre

El popular imitador presenta el nou concurs de caràcter cultural 'Boca-Zas!'

mdeluna35521370 television con carlos latre de presentador    es f cil delet160915122030

mdeluna35521370 television con carlos latre de presentador es f cil delet160915122030 / Cesar Lucas Abreu

1
Es llegeix en minuts

La versatilitat professional de Carlos Latre torna a quedar confirmada amb el seu nou repte: el canal familiar Disney Channel l’ha contractat per presentar  la seva nova aposta familiar, Boca-Zas!, distès concurs de caire cultural de producció pròpia, que s’estrena aquest divendres, 16 de setembre, a les 20.30 hores, al canal del ratolí Mickey. A Boca-Zas!, els participants (sis parelles de pares i els seus fills) han de superar diferents reptes lletrejant paraules mentre completen altres proves bastant esbojarrades. Els concursants competiran en equip per aconseguir esbrinar el màxim nombre de paraules possible per guanyar.

Notícies relacionades

«Estic molt il·lusionat amb aquesta feina per diversos motius. El primer és entrar a l’univers Disney, que és un luxe per a mi, un orgull i un repte. I el segon és acostar-me als nens, una cosa que em sembla fantàstica», va explicar a l’agència de notícies Efe Latre, que va qualificar el concurs com un programa «molt boig» que barreja «molts aspectes». Per Latre, el «més important» serà l’entreteniment, però ho serà «a través de la cultura», del lletreig, una cosa «que està molt de moda als Estats Units», i que el conegut imitador augura que es posarà també en voga a Espanya amb Boca-Zas!. 

DIVERTITS REPTES

Al llarg dels 13 episodis de la primera entrega d’aquest xou, els equips (un adult i el seu fill, d’entre 8 i 12 anys) hauran de lletrejar paraules mentre superen proves «clàssiques», com cops de pastís a la cara o «greixums al cap». Altres divertits reptes, com la colchoneta (una pista inflable plena d’obstacles) o les duchas de letras (lletrejar mentre es rep per sorpresa una dutxa de color), animaran els programes (de 40 minuts de durada). Quan el programa s’acosti a la final i es vagin eliminant les parelles, les paraules i les proves «es complicaran», va assegurar Latre, fins a arribar al moment en què les dues parelles finalistes competiran pel gran premi: un viatge a Canàries per a tota la família.