quarta temporada

Melendi torna a 'La voz'

Alejandro Sanz, Malú i Manuel Carrasco també seran 'coaches' del concurs musical

 

  / MEDIASET / JUAN NAHARRO

1
Es llegeix en minuts

Alejandro Sanz, Malú, Melendi Manuel Carrasco seran els 'coaches' de la quarta temporada de 'La voz', el concurs musical que està a punt d'iniciar les gravacions per tornar a Tele 5.

La nova entrega suposarà el retorn de Melendi al programa, després d'haver sigut un dels 'coaches' en la primera temporada i ser baixa en la segona i la tercera.

EL FALLIT 'GENERACIÓN ROCK'

Durant aquest temps, el cantant asturià es va posar al capdavant de 'Generación rock' a TVE-1 'Generación rock', encara que el resultat d'audiència del programa no va ser l'esperat.

Una altra de les novetats serà la incorporació de Manuel Carrasco, després del seu pas per ‘La voz kids 2’.

MALÚ, DOBLE GUANYADORA

Els que repeteixen són Alejandro Sanz i Malú, guanyadora de ‘La voz 2’, amb David Barrull David Barrull, i de ‘La voz kids 1’, amb María ParradoMaría Parrado.

El programa també seguirà comptant amb el mateix presentador, Jesús Vázquez, i els que causaran baixa són Antonio Orozco i Laura Pausini, que no hi serà per motius d'agenda i va ser l'estrella de l'anterior edició.

Notícies relacionades

El concurs musical tornarà a comptar amb la col·laboració de Tania Llasera, en les gravacions de les ‘audicions a cegues’, primera fase del programa, en què s'hauran de formar els equips seleccionant entre un ampli grup de candidats les veus més qualificades i amb més personalitat sense mantenir contacte visual amb els aspirants fins al moment de la seva elecció.

Una vegada formats els equips, els 'coaches' hauran de liderar als seus integrants en el seu camí cap a la gran final.