Dissabte, gratis, amb El Periódico

Alba Flores, la reclusa amb més 'duende' de 'Vis a vis'

El suplement 'Teletodo' entrevista l'actriu que dóna vida a Saray a la sèrie carcerària d'Antena 3

1
Es llegeix en minuts

La visceral Saray de ‘Vis a vis’ està vivint una temporada molt intensa a la presó de Cruz del Sur, on s'ambienta la sèrie carcerària d'Antena 3Antena 3que s'acaba d'estrenar al Regne Unit. Després de clavar-li una brutal pallissa a un dels guardes, ha sigut víctima d'una violació per part de l'inquietant metge de la presó.

“Des que interpreto Saray, la meva família em diu que em mostro més dura”, reconeix Alba Flores, l'actriu que li dóna vida, en una entrevista amb 'Teletodo', el suplement gratuït de televisió dels dissabtes d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

Aquesta setmana la intèrpret és la imatge de portada de la revista, en què defensa el seu personatge: “Sempre penso en ella com algú molt en contacte amb la seva naturalesa més animal”, explica. “Els conflictes que té són molt territorials. Són sentiments de manada, com si estigués al National Geographic”, afegeix.

ENTREVISTA AMB MARCEL BORRÀS

L'altra entrevista que proposa aquest dissabte el 'Teletodo' és amb Marcel Borràsun dels actors de 'Cites' a TV-3. “El meu personatge està inspirat en mi, però espero no assemblar-m'hi gaire”, fa broma l'intèrpret. Aquesta setmana, la sèrie mostrarà com evoluciona la seva particular relació de ‘follamics’ amb la Sara.

Entre les novetats de la setmana, el suplement destaca l'estrena a Discovery Max de la sèrie documental ‘Clandestino con David Beriain’. En el primer capítol, el periodista navarrès descobreix l'ètnia que encara lluita i mor per la guerra del Vietnam.

A més, 'Teletodo' recorda l'origen de Greenpeace amb el documental de 'Sense ficció' 'Com canviar el món'

UN NOU 'CALIMERO'

En l'apartat dedicat a la programació infantil, la revista informa de l'estrena, al Super3, de la versió en 3D de ‘Calimero’, la sèrie de dibuixos sobre un pollet de color negre que va triomfar els anys 70 i 80.

A la tele de pagament, arriba a AXN ‘Izombie’, una ficció que capgira el fenomen zombi, amb intriga i sentit de l'humor.

LA FINAL DE COPA A TV-3 I TELE 5

Notícies relacionades

Mentrestant, la secció d'esports es fa ressò de la retransmissió, a TV-3 i Tele 5, de la final de la Copa del Rei, que disputen el Barça i el Sevilla al Vicente Calderón. La cita és diumenge.

‘Teletodo’ també ofereix passatemps i les programacions de les principals cadenes, així com les sinopsis de les sèries i pel·lícules més destacades de la setmana.