nomenament

Saül Gordillo assumeix la responsabilitat dels mitjans digitals de la CCMA

El periodista compaginarà el càrrec amb la direcció de les emissores de Catalunya Ràdio

 

  / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)(CCMA) ha nomenat Saül Gordillo nou responsable sobre la direcció dels Mitjans Digitalsun càrrec que compaginarà amb la direcció de les emissores de Catalunya Ràdio, que va assumir el mes de gener passatCatalunya Ràdio.

Aquest nomenament s'emmarca en una reorganització de l'estructura executiva de l'empresa en diferents àmbits de continguts i de gestió aprovada avui pel Consell de Govern de la CCMA, amb "l'objectiu de prioritzar les sinergies entre els mitjans del grup i optimitzar el control i la gestió dels recursos humans i econòmics", segons anuncia l'entitat en un comunicat.

En la nota, la CCMA destaca el perfil professional de Gordillo, "amb una àmplia experiència en la comunicació 2.0".

TRAJECTÒRIA A EL PERIÓDICO

El setembre del 2011, Gordillo es va incorporar a EL PERIÓDICO com a consultor en matèria de 'social media' i posteriorment va ser nomenat responsable de l'àrea de Continguts Digitals, funció que ha estat simultaniejant durant gairebé cinc anys amb la de comentarista polític del diari, a la secció 'Mirador', fins al seu nomenament com a director de Catalunya Ràdio. 

De fet, Saül Gordillo (Calella, 1972) és un dels referents de la informació a través de la xarxa a Catalunya, on ha sigut un dels impulsors del domini '.cat'.

Va ser fundador del portal Poliblocs i, abans d'incorporar-se a EL PERIÓDICO, va ser director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), entre el 2007 i el 2011. Anteriorment havia treballat al rotatiu 'El Punt'.

MÉS NOMENAMENTS

Notícies relacionades

Per un altre costat, Andreu Martínez, director d’Estratègia Corporativa, assumeix la responsabilitat sobre Recursos Humans de la CCMA, que s'uneix a les àrees corporatives actuals de Desenvolupament Estratègic, Anàlisi i Explotació d’Audiències, Assessorament Lingüístic, Comunicació i Relacions Institucionals i Responsabilitat Social Corporativa.

Finalment, Teresa Farré, directora de Gestió i Recursos de la CCMA, assumeix el control i la gestió de la Producció dels mitjans del grup, un nou àmbit que se suma al de Compres Corporatives, al d'Economia i Finances i al d'Organització i Planificació de Recursos.