AQUEST DISSABTE, A 'TELETODO'

Clara Segura entra al dipòsit de cadàvers

L'actriu encarna una enigmàtica forense en la nova sèrie de TV-3 'Nit i dia'

'Teletodo' es cola en la gravació del programa 1.000 d''Ahora caigo' (A-3 TV)

ialvarez32554839 portada del  teletodo  del  dia 30 de  enero del 2160127202115

ialvarez32554839 portada del teletodo del dia 30 de enero del 2160127202115

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Clara Segura és una actriu polifacètica que presta el seu cos a multitud de personatges al teatre, el cine i la televisió. El seu últim paper és el d'una enigmàtica forense al ‘thriller’ amb assassí a ‘Nit i dia’, la nova sèrie de TV-3, i per preparar-lo i donar-li credibilitat ha comptat amb l'ajuda d'un professional.

“És molt apassionant interpretar Sara Grau, perquè és cerebral i, de tant en tant, intuïtiva”, confessa Segura en una entrevista que publica ‘Teletodo’, i afegeix: “Nit i dia és el plató de la vida”.L'acompanyen en la sèrie cares conegudes com Pablo Derqui, David Verdaguer, Miquel Fernández i Mario Gas.

La revista del dissabte també publica una entrevista amb Kevin Durand, actor recordat pel seu paper a ‘Perdidos’, en què parla del seu personatge en la sèrie que emet Cuatro ‘The strain’

AL PLATÓ D'‘AHORA CAIGO’

‘Teletodo’ també s'ha colat en el rodatge del programa número 1.000 d''Ahora caigo' (Antena 3), que ve ple de sorpreses, per explicar com va anar la gravació i explicar algunes anècdotes. També ha parlat amb el seu presentador, el carismàtic Arturo Valls.

El suplement també informa de la total renovació del programa ‘Cuines' (TV-3), que estrena nou plató i nou presentador: Marc Ribes. I dóna detalls sobre la retransmissió de la gala dels Premis Gaudí, a TV-3 i del programa que elegirà el representant de TVE a Eurovisió, ‘Objetivo Eurovisión’ (TVE).

HISTÒRIES DE LA CRISI

Notícies relacionades

L'apartat de Documentals destaca el reportatge de ‘Sense ficció ’(TV-3) ‘La Granja del pas’, que recull els testimonis de víctimes de la crisi econòmica; en el de la tele de pagament destaca el naixement d'un nou canal de Movistar+: #0; la secció infantil parla de l'estrena de la sèrie ‘Atrapa a Ace’, a Clan, i en l'esport televisat s'informa dels partits Barça-Atlètic i Reial Madrid-Espanyol.

El suplement també ofereix tota la programació de les principals cadenes i informació de les sèries i pel·lícules més destacades.