Renovació

Joel Joan anuncia nova temporada d''El crac'

L'actor i director explica a la xarxa social Twitter que comença a escriure els guions amb el cocreador de la sèrie, Héctor Claramunt

Joel Joan i la resta de companys de l’equip d’’El crac’, de TV-3, durant la presentació de la primera temporada de la sèrie.

Joel Joan i la resta de companys de l’equip d’’El crac’, de TV-3, durant la presentació de la primera temporada de la sèrie.

1
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / Barcelona

Era d'esperar, però ha coincidit amb el dia que TV-3 recupera 'Porca Misèria': la cadena autonòmica catalana ha encarregat a Joel Joan una segona temporada d''El crac', la divertida, aguda i mordaç comèdia autoparòdica amb què el conegut actor i director va tornar a triomfar l'últim trimestre de l'any passat.

Ha sigut el mateix Joel Joan qui s'ha encarregat d'anunciar la notícia a la xarxa social Twitter, amb aquest missatge, originalment en català: "Bones notícies per als amics del #ElcracTV3 i també per als 'haters' , que podran continuar 'rajant'. Crac is back!".

I al costat d'aquesta frase, una imatge d'ell mateix i del seu coguionista i també actor Héctor Claramunt, al fons. En posteriors missatges i respostes a les felicitacions d'amics i fans, Joel Joan ha puntualitzat que no es tracta d'un retorn immediat: "No serà demà passat. Ara ens posem a escriure, i Déu dirà". De forma simpàtica, l'actor dóna les gràcies als seus 'odiadors' dient que no serien "res" sense ells: "són la nostra gasolina".

Notícies relacionades

'El crac' és una sèrie de ficció amb aire de tragicomèdia, centrada en un actor, el mateix Joel Joan, que després d'un cert període d'ostracisme pretén aconseguir el paper protagonista d'una pel·lícula històrica sobre el general Moragues. El seu enorme ego i moltes mentides solen passar-li factura en cada capítol. A més de Joel Joan, el repartiment incloïa, entre altres actors, un divertidíssim Miki Esparbé (un actor que no para de treballar), Sara Espígul, Assumpta Serna, Diana Gómez Roger Coma, fent d'ell mateix.

Durant la seva emissió els dilluns per TV-3, després de 'Crackòvia',  va aconseguir unes acceptables dades d'audiència, amb un gran inici, que després va perdre força, però amb una acceptable mitjana de 400.000 espectadors i un 12,9% de quota de pantalla.

Temes:

Joel Joan