Tele 5 contraprograma amb 'La que se avecina'

La cadena s'enfronta amb la sèrie a l'estrena d'Atresmedia de 'Vis a vis'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Tele 5 es respon a l'estrena del drama carcerari d'Antena 3 amb una de les seves millors municions: la sèrie 'La que se avecina'. La ficció torna dilluns amb els últims capítols de la seva vuitena temporada. Inesperats visitants i nous conflictes veïnals marcaran les trames argumentals. La comèdia comptarà amb les intervencions dels actors Jesús Olmedo i de Mar Saura.

Notícies relacionades

En el capítol de dilluns, el fill de Fina revoluciona les dones de Mirador de Montepinar. Un gran carisma personal i la propietat d'una pròspera empresa d'importació i exportació a Xangai són els principals atractius de Diego (Jesús Olmedo, 'Hospital Central', 'Gran Reserva. El origen'), que es presentarà inesperadament per retrobar-se amb la seva temperamental progenitora. La seva visita desencadenarà l'interès entre les dones del complex residencial, que rivalitzaran entre si per conquistar-lo.

De manera casual, el pare de Lola coneixerà Olga (Mar Saura, 'Ángel o demonio', 'Escenas de matrimonio'), el seu prototip de dona ideal, quan el seu gendre Javi, determinat a treure-se'l de sobre, l'inscriu en un portal de recerca de parella perquè trobi nòvia i abandoni la seva llar definitivament. L'extraordinària bellesa i simpatia de la noia desarmaran el vicepresident de Mirador de Montepinar, que veurà desaparèixer el seu habitual enginy cada vegada que es troba amb ella. Per una altra part, una controvertida decisió política posarà el col·lectiu de la tercera edat del municipi contra Enrique, regidor de Joventut i Lleure de l'Ajuntament.