canvis

Ana María Bordas i Carlos Mochales, nous directors de Programació i Continguts de TVE

María José Bultó també serà nova directora d'Estratègia i Imatge

Ana María Bordas, nova directora de Programació de TVE.

Ana María Bordas, nova directora de Programació de TVE. / RTVE

2
Es llegeix en minuts

Canvis en part de l'equip directiu de TVE. El president de RTVE, José Antonio Sánchez, ha firmat, a proposta del director de TVE, José Ramón Díez, tres nous nomenaments.

María José Bultó serà la directora d'Estratègia i Imatge; Ana María Bordas, directora de Programació, i Carlos Mochales, director de Continguts, segons ha informat avui la corporació en un comunicat.

María José Bultó era des del novembre del 2013 directora de Recursos Humans de RTVE. Llicenciada en Psicologia Industrial, Ciències de l'Educació i PDG del IESE, tota la seva trajectòria professional s'ha desenvolupat en l'àmbit de la gestió dels Recursos Humans, fonamentalment en empreses privades del sector de les telecomunicacions, com ONO i la filial de telecomunicacions de Red Eléctrica. Des del 2005 fins al 2013 va ser directora de Recursos Corporatius d'INECO.

Ana María Bordas era des del novembre directora de La 2. Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, va ser nomenada directora de TVE a Catalunya el desembre del 2010, i el 2013 va assumir la direcció de RTVE a Catalunya després de la fusió de TVE i RNE. 

La seva trajectòria ha estat vinculada sempre a RTVE. Del 2005 al 2010 va ser directora de Comunicació i delegada de Relacions Institucionals de TVE a Catalunya. Entre el 1997 i el 2005, va ocupar la direcció de RNE a Catalunya. Del 1989 al 1992 va ser corresponsal de RNE a Washington. Anteriorment va desenvolupar diferents tasques com a redactora de RNE i TVE a Barcelona, com a periodista de política, editora d'informatius i redactora d'internacional. El 1992 va ser coordinadora d'informació no esportiva de la Ràdio Olímpica de RNE-Ràdio 4 durant els Jocs de Barcelona. El maig del 2014 va ser designada per l'Assemblea General de la UER, membre del Comitè de Ràdio en representació de RTVE. 

Notícies relacionades

Carlos Mochales, nou director de Continguts de TVE, ocupava des de l'agost del 2010 la direcció de Programes d'Entreteniment de TVE. Nascut a Conca el 1957, és llicenciat en Ciències de la Informació (Ciències de la Imatge) per la Universitat Complutense de Madrid i tècnic especialista en Imatge i So per l'Institut RTVE. Així mateix, posseeix estudis d'art dramàtic a la RESAD i de Sociologia a la Universitat Complutense.

José Mota i 'Españoles en el mundo' 

Del 2007 al 2010 va ser productor executiu de Continguts a Magazins, Ficció i Entreteniment, en programes com 'Tengo una pregunta para usted', 'La hora de José Mota' o 'Españoles en el mundo'. Va ingressar a TVE per oposició el 1983. Des d'aleshores i fins al 2006 va participar en programes de ficció com 'Clase media', 'Recuerda cuando', 'La habitación blanca' o 'Paco y Veva'. El 1992 va integrar la RTO/TVE com un dels caps de logística als Jocs de Barcelona. També va col·laborar en la posada en marxa de 'Los conciertos de Radio 3' i 'Sueño olímpico' (ADO, 2004). És professor de Formació Interna i Externa de l'Institut RTVE.