PRODUCCIÓ

Carmen Maura i Eusebio Poncela fitxen per 'Águila Roja'

La popular sèrie d'aventures de TVE-1 ja ha començat a gravar la nova temporada

1
Es llegeix en minuts

La sèrie d'aventures de TVE-1 ambientada al segle XVII 'Águila Roja' comptarà en la seva nova temporada, que ja s'ha començat a gravar, amb la col·laboració especial de destacats actors, entre els quals hi ha Carmen Maura i Eusebio Poncela.

Maura serà Olivia, la duquessa de Fournier, una noble madura, seductora i intel·ligent que mai va seguir les normes pròpies de l'aristocràcia. Olivia és una vella coneguda de Lucrecia, la marquesa de Santillana, i va ser qui la va introduir en l'alta societat, després del seu casament amb el marquès, quan era rebutjada pel seu origen plebeu.

Poncela, actor forjat en el teatre, també s'ha incorporat a la sèrie per interpretar Malasangre, un despietat renegat espanyol que, al capdavant d'un grup de salvatges, massacra les tropes espanyoles a les Amèriques.

Notícies relacionades

Aquests actors no seran les úniques cares conegudes de la pròxima temporada de la sèrie protagonitzada per David Janer i Javier Gutiérrez --recent guanyador del Goya a millor actor per la seva interpretació a 'La isla mínima'--, ja que també s'hi incorporen Gabino Diego, Nicolás Coronado, Enrique San Francisco i Florentino Fernández, i es manté Carles Francino com a monsenyor Adrián.

'Águila Roja' manté el lideratge en el seu horari des que es va estrenar, el 2009, amb un 21% de quota de pantalla en l'última temporada i una mitjana pròxima als quatre milions d'espectadors, segons han informat des de la televisió estatal en una nota de premsa.

Temes:

Carmen Maura