sèries i programes

De l'humor 'polac' sobre el 9-N a 'Águila Roja'

Josep Antoni Duran Lleida (Xavi Serrano) intenta consolar Artur Mas (Bruno Oro) a ’Polònia’.

Josep Antoni Duran Lleida (Xavi Serrano) intenta consolar Artur Mas (Bruno Oro) a ’Polònia’.

1
Es llegeix en minuts

Nit d'expectació total davant l'humor que els còmics 'polacs' puguin posar a un tema tan polèmic, sumat a la visita de Jordi Évole a 'El hormiguero' i les aventures d'Águila Roja.

polònia

El musical de la ruptura

22.00 / TV-3

El 9-N no podia faltar aquesta nit a l'espai de sàtira política de TV-3 'Polònia'. El líder d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida (Xavi Serrano), intenta consolar Artur Mas (Bruno Oro) després de la renúncia a la consulta del 9-N. A més, el president dedica un musical a la ruptura amb ERC, ICV i la CUP.

el hormiguero

Jordi Évole visita Pablo Motos

21.45 / ANTENA 3 TV

Després de parlar amb Wyoming, en la ronda pels programes estrella d'Atresmedia per presentar el 'Salvados' d'aquest diumenge, Jordi Évole parla amb Pablo Motos i les seves formigues.

Sense ficció

El franquisme i el Reial Madrid

22.40 / TV-3

TV-3 emet finalment avui el documental del periodista Carles Torras 'El Madrid real. La llegenda negra de la glòria blanca', que investiga les relacions del club blanc amb el franquisme.


La sèrie de la nit

Águila Roja

Una visita molt estimada

Notícies relacionades

22.30 TVE-1 

La família Montalvo rep la visita d'algú molt estimat per Gonzalo (David Janer), a qui feia temps que no veia. El personatge, arribat dels seus viatges pel Nou Món, porta moltes sorpreses i regals exòtics.