NOVETATS DE LA PRÒXIMA TEMPORADA

Urdaci dirigirà els informatius de 13TV

El controvertit exdirector d'Informatius de TVE amb Aznar presentarà a partir de setembre la segona edició d''Al día'

El periodista Alfredo Urdaci explica acudits a ’El club de la comedia’ (La Sexta).

El periodista Alfredo Urdaci explica acudits a ’El club de la comedia’ (La Sexta). / ARXIU

1
Es llegeix en minuts

El periodista Alfredo Urdaci s'ha incorporat a 13TV com a director dels serveis informatius de la cadena, on presentarà i dirigirà la segona edició d''Al día' (20.30 hores). En un comunicat, 13tv ha anunciat que l'estrena del controvertit exdirector d'informatius de TVE en l'etapa del Govern de José María Aznar es produirà al setembre.

Notícies relacionades

Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat de Navarra i en Filosofia per la Universitat Complutense de Madrid, Urdaci va començar la seva carrera periodística a 'Diario 16'. El 1985 es va incorporar a RNE, on va exercir com a corresponsal a Roma. El 1998, amb el PP d'Aznar ja en el Govern, va ser nomenat subdirector dels serveis informatius de TVE, càrrec que va simultaniejar amb el de presentador de la segona edició del 'Telediario'.

El maig del 2000, Javier González Ferrari el va nomenar director dels serveis informatius de TVE, mantenint-se alhora com a presentador del 'TD-2'. Amb la majoria absoluta del PP com a teló de fons, Urdaci va protagonitzar una de les etapes més negres de TVE per les constants denúncies de manipulació en els informatius. Després de sortir de la cadena estatal, Urdaci es va dedicar a col·laborar en diversos canals de televisió com a analista polític.

Temes:

13TV