PROGRAMES I ESPORTS

D'Alberto Chicote al partit EUA-Portugal del Mundial

Alberto Chicote, en el seu debut com a monologuista a ’El club de la comedia’.

Alberto Chicote, en el seu debut com a monologuista a ’El club de la comedia’. / LA SEXTA

1
Es llegeix en minuts

En ple pont de Sant Joan, res millor que una mica d'humor. Per exemple, el que ofereix el xef Alberto Chicote a 'El club de la comedia' (La Sexta, 21.30). El Mundial del Brasil no descansa, i avui la cita és amb les seleccions dels EUA i Portugal (Tele 5, 00.00), un partit en què l'equip de Ronaldo se la juga. Risto Mejido presenta avui l'especial sobre el penyal de Gibraltar 'Travelling with Chester' (Cuatro, 21.30), i l'espai '30 minuts' (TV-3, 21.50) ofereix el documental 'El terror de Boko Haram', sobre els autors del segrest de les estudiants a Nigèria. 

EL CLUB DE LA COMEDIA 

Un monologuista anomenat Chicote

21.30 LA SEXTA

Notícies relacionades

Alberto Chicote abandona per un dia la cuina per pujar a l'escenari d''El club de la comedia', el programa d'humor que presenta Eva Hache a La Sexta (21.30 hores). El xef de 'Pesadilla en la cocina' aborda en clau d'humor les dificultats amb què s'ha trobat per fer el programa, i com la imatge que projecta en l'espai l'afecta també en la seva vida personal.

Santi Millán, el protagonista de la sèrie de Tele 5 'Chiringuito de Pepe', interpreta un monòleg en què no es mostra gaire d'acord amb la tendència actual del 'postureig', el que de tota la vida s'ha denominat "fer-se el guai". Altres monologuistes que hi intervenen són Leo Harlem, Quequé i Dani Mateo ('El intermedio', La Sexta).