Les previsions de l'FMI per al 2014, al diari d'aquest dimecres
L'educació a Espanya, balanç de sinistralitat a Barcelona i el concert de Lang Lang, altres temes destacats
'L'Informatiu' d'EL PERIÓDICO destaca les previsions que el FMI fa per al 2014 a Espanya. El seu 'Informe de Perspectives Mundials' augura un creixement del 0'2% del PIB davant del 0'7% que va predir el Govern de Rajoy.
Un demolidor estudi internacional de la OCDE sobre competències i formació situa Espanya a la cua en matemàtiques i només per davant d'Itàlia en comprensió lectora entre els 23 països desenvolupats que hi han participat. Amplia la informació la periodista María Jesús Ibáñez.
Notícies relacionadesEl balanç de sinistralitat a Barcelona apunta un descens del 33% dels morts en accident de trànsit. El col·lectiu en què més s'ha notat la reducció ha estat en el dels motoristes.
El pianista xinès Lang Lang finalitza la seva gira aquest dijous amb un concert a L'Auditori de Barcelona. EL PERIÓDICO publica aquest dimecres una entrevista amb l'artista.
- Les causes de l’excap del Govern Pujol esgrimeix "marcadors d’Alzheimer" davant el tribunal
- Salut Bellvitge descobreix una nova malaltia genètica del neurodesenvolupament similar a l’autisme
- Els suports que van conduir Trump a la victòria s’erosionen
- Urbanisme La UPF enderroca les últimes cases dels militars de la Ciutadella
- LLIGA DE CAMPIONS Courtois maquilla una sacsejada
- Suposada estafa Més d'una vintena de comunitats de Viladecans denuncien la seva administradora després que hagin desaparegut els seus estalvis
- PRESUMPTES MALTRACTAMENTS Les famílies de l'escola d'educació especial de Blanes retreuen a la direcció que no els informés de la investigació
- Sixena demana suspendre el concert de Rosalía al MNAC, nova polèmica per les pintures murals
- Investigació de la dana de València La jutge de la dana cita a declarar el portaveu del PP a les Corts valencianes, el nucli dur de Mazón i l’amo d’El Ventorro
- Talent als fogons Aquests xefs de Palamós aconsegueixen el premi Cuiner del Gastronòmic Fòrum Barcelona 2025
