AQUEST DIVENDRES A 'IDEES + TELETODO'

El rock de Wilco sona al Palau de la Música

La banda nord-americana liderada per Jeff Tweedy presenta el seu últim disc, 'The whole love'

'Eva', el primer llargmetratge de Kike Maíllo, amb Daniel Brühl, Marta Etura i Lluís Homar, arriba als cines

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

La bandanord-americana de rockWilco, liderada perJeff Tweedy, presentaThe whole love, el seu últim disc, alPalau de la Música, un escenari poc habitual. Es tracta d'una estupenda col·lecció de cançons de tota la vida, que fascinen i emocionen, segons publica el suplementIdees+Teletodo d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. Aquest divendres, la revista també ressenya el debut deKike Maíllo ambEva, un llargmetratge de ciència-ficció centrat en el complex món de l'enginyeria robòtica. Hi intervenen actors comDaniel Brühl, Marta Etura iLluís Homar.

L'espai d'art visita la mostraMeninas i arlequins, d'Alfredo PalmeroMeninas i arlequins, que després d'uns quants anys d'absència torna a la seva terra natal per exposar 25 olis a la Galeria Subex, mentre que a l'àrea dedicada al teatre s'anunciaPsy, una mostra decirc contemporani de la companyia canadenca Les Sept Doigts de la Main, al Teatre Municipal de Girona, així com l'espectacle del còmicJoaquín Reyes al Club Capitol.

La secció Activitats en família posa a l'abast una exposició peculiar,Camps invisibles. Geografia de les ones de ràdio, a l'espai Arts Santa Mònica, que reflexiona sobre els canvis en la comunicació, la utilitat dels satèl·lits i l'ús de les noves tecnologies.

Lisboa, la ciutat blanca

Xavier Moret comença una sèrie deviatges low cost que comença a Lisboa, la capital de Portugal, una ciutat de moltes cares i de la qual el cineasta suís Alain Tanner deia que resultava molt fàcil enamorar-se. A aquest deliciós recorregut s'hi suma la descripció de l'àmplia oferta hotelera que va des dels establiments clàssics fins a verdaderesboutiques per dormir.

La secció de Gastronomia parla de la celebració dels 25 anys de la hipermarisqueria Rías de Galicia, dels germans Iglesias. Pau Arenós converteix aquest espai en un veritable consol anticrisi. De la mà d'Inés Álvarez, l'espai de Botigues convida a celebrar unafesta de terror, aprofitant tots els productes que ofereixParty Fiesta, especialitzada en disfresses, així com tots elsarticles per fer por que venen altres establiments, incloent-hi els dePort Aventura. A més, el parc permet, fins al 20 de novembre, disfrutar del terroríficHalloween. Per a més informació consulteuwww.portaventura.es

A més, a Espurnes de salut, Itziar Salegi explica les conseqüències depostures incorrectes que generen mals d'esquena, contractures i artrosi, i proporciona alguns remeis per al dolor. Eva Roy, en la secció Més que sexe, aborda el delicat assumpte dels fluids íntims de les dones, que segons el color, l'olor i la quantitat poden ser sinònim d'infecció. A l'espai Flexió i reflexió, Gaspar Hernàndez parla delfracàs i la innovació, dos conceptes fonamentals tant per a l'individu com per a la cultura empresarial.

Entrevista amb Juan Pablo Shuk, el dolent d''El barco'

Notícies relacionades

En l'apartat de televisió es publica una entrevista ambJuan Pablo Shuk, que interpreta Gamboa, el dolent de la sèrieEl barco, a Antena 3. L'actor colombià parla dels seus personatge i dels seus somnis professionals. A més, s'ofereix informació dels especials del concursUno para ganar, de Cuatro, en què intervenen tant actors com presentadors de la cadena i on els diners acumulats es destinaran a oenagés. En els esports s'informa del partit entre laReial Societat i elReial Madrid, dissabte que ve a TV-3 i La Sexta, i la visita delBarça a l'equip txecViktoria Pilsen, a la Champions, que oferirà TVE-1.

Tampoc hi falten les habituals seccions de Discos, Sortir de nit, Basar i DVD,a més de les programacions de les principals cadenes de televisió, sense oblidar les més vistes de la TDT, com Neox, Nova, La Siete, Clan TVE, Super3 i Disney Channel, entre altres.