a la tele

A-3 TV estrena avui '1 contra 100', amb Juan y Medio

Un concursant competirà amb els cent assistents al plató cada dissabte i diumenge

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

Juan y Medio presentarà, a partir d'avui, cada dissabte i diumenge un nou concurs d'Antena 3 TV, 1 contra 100, que ve avalat per l'èxit internacional i pel qual A-3 aposta ara per guanyar audiència el cap de setmana. El concurs combina coneixements de cultura general, reflexos, habilitat i estratègia, amb bons premis en metàl.lic. Segons el presentador, concilia "l'entreteniment amb la formació, ja que el concursant i els seus rivals han de tenir un cert nivell cultural".

1 contra 100 és un concurs de preguntes i respostes, amb la peculiaritat que les preguntes es fan tant al concursant com al públic del plató, compost per 100 persones. Cada error dels convidats suposa l'aportació de 300 euros per al concursant, que pot anar-los acumulant fins a arribar, sumats als que ell mateix aconsegueixi, als 60.000.

PROVA DE NERVIS

Notícies relacionades

El concursant sí que haurà d'anar amb compte amb les seves respostes, perquè un sol error el pot fer fora del programa, encara que comptarà amb tres "assegurances" per comprar la resposta correcta. "Els teleespectadors podran divertir-se d'una manera intel.ligent, però també passar nervis", assegura Ana Ribas, directora de programes d'Antena 3 TV. Juan y Medio pretén que "el bon humor i la diversió no siguin incompatibles amb la intel.ligència i el bon gust".

1 contra 100 és un invent recent de la factoria Endemol (productora que ha creat espais com Gran hermano) que ha tingut un bon èxit al sortir a la pantalla en els més de 15 paï- sos on ara per ara ja s'està emetent. A la Gran Bretanya, on el va estrenar la BBC el 30 de setembre passat, ha aconseguit des d'aleshores una mitjana del 27,5% de quota de pantalla i 6,1 milions d'espectadors. L'èxit més sonat l'ha registrat, no obstant, a Suècia.

Temes:

Juan y Medio