Secció recomanada per

Ciberespai

¿Com seguir utilitzant Internet Explorer al teu ordinador?

Microsoft inclou l’opció d’afegir el mític navegador en la configuració del seu substitut, l’Edge Chromium

¿Com seguir utilitzant Internet Explorer al teu ordinador?
1
Es llegeix en minuts

Aquest 15 de juny és la data elegida per Microsoft per retirar Internet Explorer (IE),posant fi a un quart de segle de serveis digitals de l’icònic navegador que es va llançar de la mà del sistema operatiu Windows 95. I malgrat que està lluny de ser l’eina més competitiva del mercat en termes de velocitat i prestacions, el cert és que nombrosos usuaris desitgen poder continuar utilitzant-lo, ja sigui per qüestions de compatibilitat amb algunes aplicacions, per una qüestió de costum o fins i tot d’una certa afecció. I el seu desig serà possible, almenys per uns quants anys més.

Notícies relacionades

La possibilitat s’inclou en el substitut de l’Explorer, l’Edge Chromium i no és necessari recórrer a cap ‘software’ addicional. El mode IE permet recórrer a un segon motor dedicat a la utilització d’aplicacions que encara no s’han pogut migrar a les versions modernes dels navegadors actuals.

Aquests són els passos a seguir:

  1. Clicar el menú de tres punts, a la dreta del marc superior i dirigir-se a ‘Configuració’.

  2. En el menú, elegir l’opció ‘Navegador predeterminat’ i en l’apartat ‘Compatibilitat d’Internet Explorer’ marcar l’opció ‘Permetre que Internet Explorer obri llocs a Microsoft Edge’ seleccionem l’opció ‘Permetre’.

  3. El sistema sol·licitarà a l’usuari tornar a carregar Edge clicant el botó ‘Reiniciar’.

  4. L’usuari té la possibilitat d’afegir aquelles URL que es desitgin obrir amb IE polsant l’opció ‘Afegir’ en l’apartat ‘Pàgines del mode Internet Explorer’ i introduint el vincle.