Secció recomanada per

SEGURETAT A CASA

Així és la càmera de vigilància Lares 360 de SPC

Es tracta d’un dispositiu intel·ligent caracteritzat per tenir un angle de visió de 360 graus. El preu és de 39 euros

Així és la càmera de vigilància Lares 360 de SPC
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Incrementar els nivells de seguretat al domicili s’ha convertit en necessitat. Segons les dades disponibles, 1 de cada 3 persones al nostre país coneix algú pròxim que ha patit algun tipus de robatori a la seva llar. En aquest escenari, la protecció de la llar és una preocupació comuna. 

Una de les solucions disponibles arriba de la mà de SPC, companyia tecnològica especialitzada en el desenvolupament de productes smart que proporciona una alternativa assequible amb la seva càmera intel·ligent de vigilància per a interiors model Lares 360. És de petita mida, fàcil d’ocultar dins de casa, però permet controlar a distància què és el que passa, de portes endins, a través de l’smartphone.

Característiques destacades

Compta amb un capçal amb gir de 360º, capaç de vigilar l’estança on s’instal·li. Es pot orientar tant en posició horitzontal com en vertical, així que s’adapta a les peculiaritats de cada espai a controlar.

Ofereix funcionalitats de seguretat com ara detecció de moviment (s’activa de manera automàtica quan capta qualsevol activitat davant el seu sensor), i detecció de so (reacciona quan capta estímuls sonors com, per exemple, una alarma). Integra funció d’àudio bidireccional, per la qual cosa pot actuar com a sistema de vigilància de nadons i/o de mascotes, ja que permet parlar a través de la mateixa càmera. Aquestes funcionalitats poden ajustar-se, en més grau de precisió, a través de configuracions avançades com el reconeixement i seguiment de determinades persones, que serveix per evitar que el sistema salti amb els membres de la família o persones pròximes.

Tecnologia aplicada

El seu sistema de gravació Full HD, amb resolució 1080p, gestiona imatges nítides fins i tot en total foscor, ja que compta amb una funció de visió nocturna IR (mitjançant infrarojos) que permet gravar en plena foscor a una distància de fins a 10 metres.

A través de la xarxa wifi pot observar el que està passant a través de l’smartphone o tauleta, per a això n’hi ha prou descarregant l’app mòbil SPC IOT. En tot cas, la càmera també pot emmagatzemar les imatges que capta en una targeta micro SD de fins a 128 GB, o bé en el servei d’emmagatzemament al núvol (sota contracte), amb privacitat.

Disseny

Aporta un disseny compacte i discret, en color blanc. És compatible amb els assistents Alexa i Google Home. Té unes dimensions de 77 x 77 x 120 mm, i un pes de 167 grams. 

Preu 

Lares 360 de SPC està disponible a un preu de 39,90 euros.

Prestacions afegides i valoració

Una de les característiques més atractives de l’equip és el gir complet de 360º que incorpora el seu capçal, cobreix tota l’estança i no deixa cap racó sense vigilar. És capaç d’orientar el focus també en vertical i horitzontal, ideal si hi ha mascotes a casa.

És la càmera adequada per a interiors perquè incorpora la funcionalitat de Detecció corporal i seguiment de persones, així com de sons.

Tenen una interessant funció que vigila nadons per comprovar, en temps real, des de la tauleta o smartphone com està passant la nit el petit.

Es pot vigilar tot amb total nitidesa fins i tot a 10 metres de distància, gràcies a la seva funció de Visió nocturna.

Notícies relacionades

Les imatges registrades per SPC Lares 360 poden ser emmagatzemades de manera segura al núvol si es contracta aquest servei. També es pot triar emmagatzemar-les en una targeta micro SD de fins a 128GB, ja que inclou ranura per inserir-ne una.

Proporciona un control remot de la càmera des de l’aplicació mòbil, i l’usuari accedeix a les mateixes escenes que està veient l’objectiu a través de la visualització web de les imatges.