Secció recomanada per

Samsung anuncia el Galaxy S21 FE 5G, nou ‘smartphone’ insígnia

Ofereix rendiment potent, càmera professional i connectivitat amb l’ecosistema elevada. Disseny icònic

Samsung anuncia el Galaxy S21 FE 5G, nou ‘smartphone’ insígnia
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Samsung ha anunciat la incorporació a la seva sèrie Galaxy S21 del dispositiu FE 5G, amb característiques premium: disseny atractiu, òptim rendiment, càmera de qualitat professional i connectivitat fluida amb l’ecosistema de la marca.

Continua el llegat de Galaxy S21 amb un disseny que manté l’icònic marc Contour Cut, que s’integra amb la carcassa de la càmera per aconseguir un aspecte elegant. Arriba en diferents opcions de color –verd oliva, lavanda, blanc o gris fosc–, totes elles amb acabat mat. Té un cos prim de 7,9 mm de gruix.

Característiques destacades

Ve equipat amb l’últim processador de Galaxy, el mateix utilitzat en l’última generació de dispositius plegables, Galaxy Z Fold3 5G i Z Flip3 5 G. Els gamers i els streamers lloen la qualitat d’imatge i els gràfics del dispositiu, així com la velocitat de resposta tàctil de 240Hz que porta els jocs a un nivell superior, amb una capacitat de reacció ràpida. Aquests jocs es veuran fluids gràcies a la taxa de refresc de 120Hz de S21 FE 5G, que proporciona la resolució més elevada en una pantalla Dynamic AMOLED 2 X.

Està equipat amb una bateria reforçada amb la capacitat de càrrega superràpida de 25W, perquè l’usuari en pugui carregar més del 50% en 30 minuts.

Notícies relacionades

Està dotat d’una càmera de característiques professionals. En comparació amb el Galaxy S20 FE, inclou una configuració millorada del mode nocturn. Ara, els usuaris poden aconseguir fotos millors amb poca llum, súpers nítides, en condicions molt fosques. També aporta una experiència selfie òptima, ja que la lent frontal de 32 MP permet fer bones fotos fins i tot de grup, gràcies a les funcions millorades de Restauració Facial amb IA. Amb la gravació dual, l’usuari pot estar al corrent del que està passant per davant i per darrere, ja que la la càmera capturarà les vistes de les dues lents alhora.

Disponibilitat

La marca ha informat que el dispositiu estarà al mercat l’11 de gener del 2022, però no n’ha revelat el preu.