Secció recomanada per

AJUDA A CASA

Així és el Tesvor X500 Pro, el robot per aspirar i fregar alhora

El nou dispositiu disposa d’un control de navegació giroscòpic amb fregall extraïble i filtre HEPA que permet netejar superfícies de fins a 150 m2

Integra una aplicació compatible amb Google Home i Alexa que facilita la creació de mapes i rutes de neteja, per a resultats personalitzats

Així és el Tesvor X500 Pro, el robot per aspirar i fregar alhora
4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Arriba al nostre mercat una nova empresa que comercialitza productes de neteja, es tracta de Tesvor que llança el model X500 Pro, el robot aspirador per aspirar i fregar en una mateixa operació i sobre qualsevol tipus de terra, mitjançant un fregall extraïble amb opció de neteja en humit, en una sola i única passada. Compta amb un tanc d’aigua de fins a 350 ml i un dipòsit de pols amb filtre HEPA.

Un dels destacats avantatges de l’aparell és que permet controlar la sortida de l’aigua del tanc ja que disposa d’un control electrònic del dipòsit, cosa que evita deixar taques d’aigua gràcies al seu sistema de filtre especial per protegir superfícies. Tesvor X500 Pro està preparat també per adaptar-se al nivell de brutícia, i pot programar fins a tres nivells de potència diferents: intensitat baixa, mitjana i alta.

Els 1800 Pa de potència de succió de Tesvor X500 Pro, juntament amb la seva bateria de 2500 mAh li brinden una autonomia de fins a 100 minuts de funcionament continu. S’ha de destacar que funciona amb un mínim de soroll: a menys de 65 dB.

El nou Tesvor X500 Pro arriba al mercat espanyol a un preu d’uns 180 euros.

Precís sistema de navegació

Totes les funcions d’aquest electrodomèstic es poden controlar de forma remota mitjançant l’APP del robot. Aquesta aplicació, compatible amb Google Home i Alexa, permet tenir un control intel·ligent sobre l’aparell, fet que facilita els processos i optimitza el funcionament. D’aquesta manera, es pot des de crear mapes del recorregut de l’entorn i gestionar les rutes de neteja del robot, fins a programar horaris i fins i tot seleccionar zones de neteja específiques.

Les ordres que faciliten la creació del camí que recorre l’aparell es gestionen amb el seu sistema de navegació giroscòpica SLAM 3.0. Els processadors de l’aspirador juntament amb una sèrie d’algoritmes i sensors són capaços de captar, recollir i analitzar l’entorn en el qual es troba la màquina, per crear el recorregut més adequat per tota l’estança. El mapa intel·ligent en temps real permet planificar la neteja, veure l’estat de la neteja i controlar el robot de forma remota.

Una altra característica important és que està programat de cara a la seguretat, per la qual cosa compta amb un eficient sistema de protecció davant caigudes. I quan l’aparell ja no disposa de prou bateria, el seu protocol de navegació amb retorn automàtic li dicta tornar a l’estació de càrrega, per reprendre posteriorment la neteja en el punt exacte en el qual la va deixar una vegada recarregat. 

Valors destacats

Aspira i frega: Tesvor X500 Pro inclou un fregall extraïble amb funció de neteja en humit de fins a 80 minuts d’una passada. Permet controlar la sortida de l’aigua mitjançant el control electrònic del dipòsit, no deixa taques d’aigua a l’integrar un sistema de filtre especial per protegir el terra. Compta amb tres nivells de neteja intensiva (baixa, mitjana i alta) que poden ser controlats mitjançant l’APP.

Control intel·ligent: Utilitza l’aplicació mòbil gratuïta de Tesvor per gestionar les rutes de treball i emmagatzemar mapes, programar horaris, seleccionar zones de neteja, etc. És compatible amb Google Home i Alexa.

Potència de succió i autonomia: El robot ofereix fins a 100 minuts de funcionament continu, adequat per a habitacions grans, alfombres de fins a 15 mm, terres durs, terres de fusta i tota mena de superfícies llises.

Programació: El seu sistema de navegació amb giroscopi admet mapes i rutes de neteja, compta amb protecció contra caigudes, es carrega automàticament i permet una neteja en profunditat de tota la casa.

Navegació amb retorn automàtic: El robot torna fins a l’estació de càrrega quan la bateria arriba a un nivell baix.

Valoració

El robot aspirador Tesvor X500 Pro resulta, segons les proves realitzades, un electrodomèstic molt eficient que aspira la pols de terra amb una potència de 1800 Pa i frega gràcies a un fregall extraïble i un dipòsit d’aigua de 350 ml. Els resultats són òptims ja que per agilitar la neteja de cada una de les habitacions no necessita fer dues voltes a tota la casa. L’aspirador elimina la pols i la brutícia en una sola operació, mentre el fregall extraïble elimina la resta que pugui quedar del terra amb humitat. 

Notícies relacionades

Les rutes de navegació depenen del sistema giroscòpic SLAM 3.0, que resulta molt precís. Els algoritmes i sensors exerceixen de cervell i sentits del robot per captar, recollir i analitzar l’entorn pel qual s’està desplaçant, evitar les caigudes i acabar amb la brutícia.

L’empresa darrere de la màquina

Tesvor és una empresa que va néixer el 2014, a Shenzhen (Xina). Està especialitzada en la fabricació de robots, la qual va començar a vendre el 2015 i produir a la seva pròpia fàbrica el 2016. En els últims exercicis ha experimentat un considerable creixement a nivell internacional, gràcies a l’òptima relació qualitat-preu dels seus productes. El seu equip d’enginyers està integrat per més de 150 persones i ha realitzat més de 100 patents. Actualment la companyia produeix més de 10.000 robots al dia.