Secció recomanada per

IDEES PER REGALAR

Nova tauleta de Samsung amb més pantalla, potència i rendiment

El dispositiu, que estarà disponible a finals d’aquest desembre, està pensada principalment per als estudiants

Nova tauleta de Samsung amb més pantalla, potència i rendiment
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung ha anunciat el llançament de la tauleta Galaxy Tab A8, el dispositiu més recent dins la seva sèrie Tab A. Es caracteritza per un disseny lleuger que dona cabuda a una pantalla de 10,5 polzades amb un marc prim i la relació d’aspecte habitual de 16:10. El resultat és una relació del 80% de pantalla respecte al cos, cosa que facilita una experiència de visualització envoltant. Integra quatre altaveus amb Dolby Atmos.

També s’ha de destacar que la CPU i la GPU s’han incrementat un 10% per aconseguir un rendiment més ràpid i fluid, sense latències. Ofereix diverses opcions d’emmagatzemament: 32 GB, 64 GB i –per primera vegada– 128 GB. Es pot afegir una targeta microSD per disposar de fins a 1 TB. La Galaxy Tab A8 també disposa de 3 GB o 4 GB de RAM i la seva bateria de 7.040 mAh, amb càrrega ràpida de fins a 15 W, permet una optima autonomia fins i tot en situació d’ús intensiu.

Característiques i possibilitats

El nou model ha incrementat la seva funcionalitat, seguretat i possibilitats, sobretot per als estudiants i sector educatiu. 

La càmera posterior és de 8 MP i la frontal de 5 MP amb la nova prestació de gravació de pantalla. Els usuaris poden gravar vídeos nítids i detallats de les seves tutories i conferències i, fins i tot, gravar-se a si mateixos mentre fan una demostració amb les seves pròpies veus i pantalles. Es podran gravar mentre prenen notes, alhora que ressalten punts clau o escriuen a la pantalla, per associar el que diuen amb què es veu, cosa que ajuda a concentrar-se millor i entendre millor els apunts.

Notícies relacionades

Compta amb el suport de la plataforma de seguretat Knox de Samsung i la seva protecció en múltiples nivells. El sistema de reconeixement facial assegura que els amos siguin els únics que poden accedir als seus dispositius. La protecció constant i en temps real del software principal del dispositiu minimitza les amenaces exteriors

Disponibilitat

La Galaxy Tab A8 estarà disponible en tres colors (Gray, Silver i el nou Pink Gold) a Europa a partir de finals de desembre. La companyia no ha revelat encara el preu de venda.