Secció recomanada per

AJUDA A CASA

Arriba al mercat l’aspiradora sec/humit de Roborock

El dispositiu es posarà a la venda el pròxim 11 de novembre a un preu de 449 euros

Està preparat per eliminar vessaments fins i tot al llarg de les vores, gràcies a un disseny especial dels rodets

Arriba al mercat l’aspiradora sec/humit de Roborock
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Roborock acaba d’anunciar el llançament d’un model d’aspiradora vertical caracteritzat per la seva capacitat d’aspirar líquids. Es denomina Dyad i la firma busca cobrir la creixent demanda d’equips tot en un. Integra una nova tecnologia basada en dos motors i tres rodets. «Dyad és un producte pioner en la seva categoria, gràcies al sistema DyadPower, els dos motors del qual impulsen un sistema d’alguns

rodets, aconseguint una neteja eficaç, també al llarg de les vores», afirma Richard Chang, CEO de Roborock, que destaca que: «El producte s’ha creat per eliminar des de l’aigua bruta fins a la brutícia més incrustada».

Així funciona l’aspiradora

La tecnologia DyadPower neteja utilitzant els dos motors que treballen per separat i activen tres rodets, un a la part davantera i dos a la part posterior, cosa que permet que el sistema, únic de moment, giri en direccions oposades per aixecar i eliminar la brutícia.

Capacitats

Els dos rodets posteriors cobreixen tota l’amplada del capçal, per la qual cosa Dyad pot netejar de manera eficaç al llarg de les vores i sòcols.

Un altre avantatge és que reconeix les taques difícils i augmenta automàticament el flux d’aigua i la potència de succió, per millorar els resultats.

Combinat amb una potència elevada elimina la pols, la brutícia i els líquids, deixant el terra pràcticament sec.

A mesura que s’aspira l’aigua bruta i els sòlids en un tanc de 620 ml, s’allibera aigua neta a terra, i es mantenen en marxa els rodets.

Aporta solucions de neteja destacades com, per exemple, eliminar l’aigua del bany després d’una dutxa o evitar les empremtes sobre els terres acabats de fregar.

L’usuari pot augmentar la potència de succió per personalitzar com queden els seus terres.

Permet afegir una fragància d’arbre del te exclusivament formulada per a Roborock.

Autoneteja

L’aparell disposa d’una prestació perquè els rodets es netegin automàticament, per la qual cosa no cal d’embrutar-se les mans en el procés.

A causa del seu sistema de múltiples rodets que giren en direccions oposades, l’aspirador llisca suaument, mentre utilitza un capçal que gira i s’ajusta al voltant dels mobles.

Plafó d’informació

El model integra un plafó informatiu on identificar les àrees del terra que concentren més brutícia, així com el mode de neteja i la durada de la bateria. Inclou un sistema d’alerta per veu que notifica quan és el moment de tornar a omplir el tanc d’aigua o carregar la bateria.

Notícies relacionades

La capacitat de la bateria és de 5.000 mAh, que pot funcionar sense parar fins a 35 minuts i netejar fins a 280 metres quadrats.

Preu

Roborck Dyad estarà disponible per a Europa l’11 de novembre per un preu de 449 euros. Segons comunica la marca hi haurà oferta de llançament al coincidir amb la celebració del dia del solter.