Secció recomanada per

ESDEVENIMENT INTERNACIONAL

El que s’espera de la pròxima presentació d’Apple: nous MacBook

La companyia de la poma ha convocat la premsa el pròxim 18 d’octubre i, tot i que no s’ha confirmat, s’espera que presenti els nous MacBook Pro, entre altres equips

El que s’espera de la pròxima presentació d’Apple: nous MacBook
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Falta menys d’una setmana perquè se celebri un esdeveniment online que s’emetrà de manera simultània arreu del món a partir de les 19.00 (hora catalana). Segons els rumors i dades ofertes pels analistes, Apple podria donar a conèixer les últimes versions dels MacBook, així com els AirPods de tercera generació. Algunes webs especialitzades apunten que també es podria veure un híbrid entre Mac mini i Mac Pro. La companyia tampoc ha tancat la porta a altres sorpreses referides al redisseny d’alguns dispositius.

Apple presentaria, doncs, el seu esperat MacBook Pro amb un nou processador Apple Silicon. S’especula amb el nom d’M1X. S’apunten algunes característiques com la tornada de ports HDMI, lector de targetes i fins i tot MagSafe. Tot això en mides de 14 i 16 polzades i amb el xip M1X que serà una versió molt millorada del reconegut M1.

‘Keynote Unleashed’

Notícies relacionades

S’espera que aquests nous equips, que es presenten el 18 d’octubre, arribin al mercat durant el mes de novembre, amb la qual cosa abans de final d’any la marca tindria al mercat un complet i nou catàleg de productes. Fa poc més d’un mes –el 14 de setembre– va portar a terme una altra keynote en què va presentar l’iPhone 13, que incorpora el xip A15 Bionic i té pantalla OLED de diferents polzades, segons model, amb un notch més petit. A més, va revelar la Sèrie 7 dels Apple Watch, amb una mida més gran, bisells plans i una més gran personalització de cara a l’usuari. També va anunciar la renovació del seu segment de tauletes –iPad i iPad Mini–, amb càmera millorada i més emmagatzemament, així com un processador més potent, l’A13 Bionic, un 20% més ràpid que el seu predecessor.

On veure la presentació

Aquesta conferència es portarà a terme de manera virtual, com és habitual des del començament de la pandèmia, i es podrà veure a través de la web d’Apple a les 19.00 (hora catalana).

Temes:

Apple +Digital