Secció recomanada per

ERGONOMIA I SOSTENIBILITAT

Logitech llança els teclats MX Keys Mini, per a Mac i Windows

Són dispositius sense fil dissenyats per a usuaris que necessiten potència en format reduït

Logitech llança els teclats MX Keys Mini, per a Mac i Windows
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El renovat teclat MX Keys Mini de Logitech aposta per integrar les funcions més destacades del MX Keys de mida estàndard a un equip sense fil minimalista dissenyat per a espais de treball, tot i que també s’adapta a una configuració per a treball híbrid des de casa, per exemple. Destacar que el seu disseny afavoreix maximitzar l’eficiència i la precisió en l’escriptura.

«La nova mida de teclat és resultat de les aportacions i peticions de la comunitat d’una versió més petita dels nostres populars MX Keys», assenyala Tolia Polianker, responsable de la Master Series a Logitech.

Solucions integrades

MX Keys Mini està equipat amb Perfect Stroke, una reconeguda tecnologia d’escriptura no mecànica. El format reduït alinea les espatlles i permet col·locar el ratolí més a prop del teclat per separar menys la mà, cosa que millora la postura i l’ergonomia. Les tecles esfèriques es disposen totalment de manera accessible, igual que els comandos i accessos directes, sense saturar l’espai amb botons addicionals que no són necessaris. L’estabilitat de les tecles redueix el soroll i alhora optimitza la capacitat de resposta, mentre que la referència tàctil per al posicionament de la mà facilita l’orientació dels dits. Inclou tres noves funcions: una tecla de dictat (característica proporcionada per Windows i macOS, disponible en determinats països), tecla per silenciar/activar el micròfon i una tecla d’emojis.

Possibilitats

Amb càrrega ràpida USB-C, el Mini connecta fins a tres dispositius sense fil amb Bluetooth Low Energy i és compatible amb Windows, Chrome, Linux i Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth i el receptor USB Logi Bolt. MX Keys Mini per a Mac està optimitzat per a macOS, iOS i iPadOS.

Està disponible en tres colors –rosa, gris clar i grafit– i es combina amb els ratolins de la sèrie MX, cosa que permet crear una configuració completa de MX amb MX Master 3 i MX Anywhere 3.

Respectuosos amb el medi ambient

Notícies relacionades

Aquests equips han sigut pensats per minimitzar la repercussió sobre el medi ambient. El disseny sostenible té en compte l’impacte mediambiental i social des del moment en què s’obtenen les matèries primeres fins al final de la seva vida útil, per això una part de les peces de plàstic de MX Keys Mini estan fabricades amb plàstic reciclat postconsum (PCR): un 30% per a la versió grafit i un 12% per al gris clar i el rosa. Per a finals de 2021, la meitat de l’actual línia de ratolins i teclats Personal Workspace inclouran plàstic PCR i les pròximes novetats de producte utilitzaran aquest plàstic sempre que sigui possible. L’embalatge de paper també procedeix de boscos amb certificació FSC(R).

Preus i disponibilitat

Logitech MX Keys Mini i MX Keys Mini per a Mac ja estan disponibles al mercat. El preu de venda suggerit per a MX Keys Mini i MX Keys Mini per a Mac és de 115 euros.

Temes:

Gadgets +Digital