Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Arriba al nostre mercat la sèrie Reno6 d’Oppo

Entre les característiques destacades del producte hi ha una nova funció de videoretrat amb intel·ligència artificial

Arriba al nostre mercat la sèrie Reno6 d’Oppo
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La marca Oppo acaba d’anunciar el llançament del seu Reno6 Sèries 5G en un esdeveniment celebrat a la Fundació Luis Vuitton de París. La sèrie té com a diferencial la funció Videoretrat Bokeh Flare que dona noves i suggerents possibilitats als creadors de vídeo.

Els dispositius venen amb l’acabat Glow, inspirat en el fenomen natural de la cristal·lització. La Sèrie Reno6 5G ofereix elements i funcions essencials en un paquet accessible, incloent connectivitat 5G, vídeo IA i una pantalla AMOLED. El Reno6 Pro 5G, el model més alt de la gamma, compta amb un ‘chipset’ Qualcomm Snapdragon 870 5G que ofereix notable rendiment i fluïdesa.

Durant l’esdeveniment de presentació s’ha anunciat una col·laboració amb l’artista musical Kelvyn Colt. El seu últim vídeo musical ha sigut gravat en la seva totalitat amb un Reno6 Pro 5G i busca simbolitzar la representació creativa de les emocions de les persones quan tornen a connectar-se amb el seu món després de la pandèmia. Un altre vídeo addicional recull el procés creatiu de l’artista per donar forma a la cançó basada en l’eslògan de la sèrie Reno6 d’Oppo titulat Totes les teves emocions en videografia.

En declaracions de Maggie Xue, presidenta d’Oppo Western Europe: ’Volem fer que tothom expressi les seves emocions de la manera més creativa i estem encantats de llançar la nova Sèrie Reno6 perquè els creadors d’històries puguin plasmar continguts de videoretrat. Amb la nova sèrie, els creadors poden capturar i compartir cada una de les seves experiències’.

Noves capacitats

Reno6 ve amb varietat de funcions de càmera, inclosos els modes videoretrat amb efecte Bokeh i IA Highlight Video. Amb l’efecte Bokeh aplicat a vídeo es poden crear escenes amb fons difuminats, per aconseguir resultats cinematogràfics. La funció ofereix processament de videoretrat en temps real amb punts de llum bokeh en el fons, mentre el subjecte principal és enfocat permanentment.

IA Highlight Video està impulsat per un algoritme que millora tant l’exposició d’imatges en moviment com d’imatges fixes. La manera Ultra Steady Video fa possible donar estabilitat fins i tot als escenaris de gravació més ràpids o moguts. El mode Ultra Dark, que s’activa automàticament, permet obtenir contingut de qualitat en condicions de poca il·luminació.

Reno6 Pro 5G compta amb una càmera Selfie de 32MP i amb una lent quàdruple principal de 50MP amb IA reforçada pel sensor Sony IMX766, per capturar bons vídeos i fotografies en qualsevol escenari. Compta amb la tecnologia avançada de l’algoritme d’agregació de píxels que proporciona fotografies de súper alta definició de 108MP, analitzant la informació de cada subpíxel per transformar el contingut en imatges grans de qualitat.

Amb una configuració de triple càmera posterior de 64MP que utilitza el mateix algoritme d’agregació de píxels que el seu germà gran, el Reno6 5G és un ‘smartphone’ versàtil amb bons resultats en les preses.

Característiques del processador

Reno6 Pro 5G integra el processador Qualcomm Snapdragon 870, amb una tecnologia d’imatges d’IA que gestiona una experiència d’usuari ràpida i fluida. Reno6 5G també compta amb un processador d’arquitectura de 6 nm que ve amb 8 GB de RAM i 128 GB d’emmagatzemament.

La combinació d’aquesta capacitat de processament amb bateria de llarga durada i amb la icònica tecnologia de càrrega ràpida Super VOOC 2.0 de 65 W, aconsegueix una alta autonomia, i carregar-lo per complet en 30 minuts.

Un disseny sorprenent

Oppo Glow és una innovadora tecnologia que es munta a la part posterior de l’smartphone formant un prisma de vidre d’un milió de microns. Inspirat en el fenomen natural de la cristal·lització de la neu en el moment de la congelació, la marca ha perfeccionat aquest procés de fabricació de gairebé 50 complexos passos després de centenars de proves realitzades i més d’un any d’optimització.

Aquest acabat ofereix un efecte visual que fa que milions de petits «flocs de neu» creixin a la coberta de vidre del telèfon, emetent una tènue brillantor com la neu sota del sol i parpellejant suaument amb els canvis entre llum i ombra. El procés millorat no només fa que la part posterior del telèfon sigui molt suau, amb una textura un 30% més fina. Augmenta la resistència i té un acabat antiempremtes.

Preus al mercat

Notícies relacionades

Els models estan disponibles des d’avui, 9 de setembre. Reno6 Pro 5G per 799 € en Lunar Grey (gris) i Artic Blue (blau). Reno6 5G per 499€ en Stellar Black (negre) i Artic Blue (blau). Els dos models compten amb interessants descomptes en la fase de llançament.

Cal destacar que els dispositius compten amb l’avantatge afegit de tres anys de garantia.

Temes:

Mòbils +Digital