Secció recomanada per

Sol·licita ara les ajudes per a la instal·lació de plaques solars i oblida’t de la teva factura gràcies a Holaluz

Els catalans poden beneficiar-se ara d’un estalvi addicional de fins al 55% gràcies a les subvencions europees per la instal·lació de plaques solars. La companyia de llum i energia verda s’encarrega de gestionar-ho tot.

Sol·licita ara les ajudes per a la instal·lació de plaques solars i oblida’t de la teva factura gràcies a Holaluz
5
Es llegeix en minuts

Aquest és el millor moment per sumar la teva teulada a la Revolució. Holaluz s’encarrega de la instal·lació de les plaques solars, que no requereix desemborsament inicial, gestiona la teva producció d’energia i, a canvi, t’ofereix un descompte fix mensual a la factura de llum, entre el 10% i el 20% gràcies a l’ús intensiu de la tecnologia i les dades. Però és que ara, a més, pots obtenir un estalvi addicional per subvenció de fins al 55% gràcies als fons Next Generation EU, que suposaran una forta empenta per a l’autoconsum en forma d’ajudes per a instal·lacions de plaques solars, amb una subvenció de fins al 55%.

La Unió Europea ha llançat aquest 2021 un pla de recuperació amb un paquet d’estímuls econòmics sense precedents. Next Generation EU és un instrument temporal de recuperació dotat amb més de 800.000 milions d’euros que contribuirà a reparar els danys causats per la pandèmia de coronavirus.

L’objectiu d’aquestes ajudes és mitigar l’impacte econòmic i social de la pandèmia i fer que les economies europees siguin més sostenibles i estiguin més ben preparades per als reptes i les oportunitats de la transició ecològica i digital. Així, l’Europa posterior a la Covid-19 serà més ecològica, respectuosa amb el medi ambient i estarà més ben adaptada als reptes del futur. Hi ha previstos un màxim de 900 milions d’euros per a la instal·lació de plaques solars gràcies a aquests fons, que seran administrats per cada comunitat autònoma.

Plaques solars subvencionades fins al 55% amb les ajudes Next Generation EU

Plaques solars subvencionades fins al 55% amb les ajudesNext Generation EULa instal·lació de plaques solars és ja una realitat a l’abast de tots. Les traves legals han desaparegut, la tecnologia és òptima i el cost d’una instal·lació ja no és una barrera. Per si no fos prou, el context social i polític és més favorable que mai per fer enlairar-se una vegada per sempre l’autoconsum solar a Espanya. Ara, amb l’arribada d’aquestes subvencions, Holaluz t’ho posa fàcil i ofereix un servei més flexible que mai perquè puguis afegir-te a La Revolució de les Teulades i transformar el màxim nombre possible de teulades en energia neta per a 40 milions de persones.

Aquests espais, majoritàriament infrautilitzats malgrat rebre diàriament llum solar durant hores, poden tenir així una nova vida i es converteixen en fonts d’energia 100% verda i inesgotable. Amb atenció personalitzada, total flexibilitat i buscant sempre l’impacte positiu més gran al planeta, finança les plaques en fins a 15 anys i et facilita la vida amb una única factura que inclou la quota de finançament de les plaques solars, que es paga gràcies a l’estalvi mensual, i el consum de llum de cada mes.

Amb aquesta proposta guanyadora, la companyia es fa càrrec de tots els tràmits perquè puguis beneficiar-te de les subvencions. Tu contractes el teu servei de llum i ells s’encarreguen que, sense posar un euro, puguis tenir una instal·lació solar fotovoltaica i disfrutar d’una quota d’estalvi mensual, a la qual ara se sumarà a més el descompte addicional de les ajudes. L’import d’aquestes anirà directament a la teva butxaca, sense que això condicioni el valor de la instal·lació contractada.

Per aconseguir la subvenció, només és necessària la teva autorització per poder realitzar per tu la paperassa i, una vegada tramitat segons la legislació de cada comunitat autònoma, la quantitat assignada se t’ingressarà íntegrament en el teu compte bancari.

El percentatge de subvenció varia en funció de les característiques de la instal·lació i de la zona, però pot cobrir fins al 55%, és a dir arribar fins a més de la meitat del cost de la instal·lació solar. A més, aquestes ajudes europees són compatibles amb les bonificacions de l’IBI i de l’ICIO que estableix cada municipi.

Tot el que necessites saber per estalviar diners a casa gràcies a les subvencions Next Generation EU

Tot el que necessites saber per estalviar diners a casa gràcies a les subvencions Next Generation EURecopilant, pots disfrutar d’una instal·lació de panells solars amb una subvenció de fins al 55% i sense desemborsament inicial. Podràs despreocupar-te perquè ho tramiten tot per tu i aconseguiràs estalvi des del primer dia. Si, malgrat tot, continues tenint dubtes, continua llegint, que t’expliquem alguna cosa més.

¿Per què instal·lar plaques solars a casa?

¿Per què instal·lar plaques solars a casa?Per poder multiplicar la generació d’energia d’origen renovable. Transformant les teulades de llars i empreses, és possible passar del 39% de producció elèctrica renovable actual al 81% a Espanya. Potenciant l’energia solar serem cada vegada més a prop d’un món que funcioni al 100% amb energia verda. A més, l’estalvi en el transport de l’energia evita pèrdues i fa més eficient tot el procés, permetent traslladar aquest estalvi a la factura de la llum dels usuaris.

Pots consultar el comparador de tarifes de llum i descobrir quina seria la teva quota personalitzada visquis on visquis. Tant si resideixes en una comunitat de veïns com en una casa particular, la instal·lació de plaques solars és molt senzilla.

¿Hi ha data límit per demanar les subvencions?

¿Hi ha data límit per demanar les subvencions?Des de l’1 de juliol del 2021 una instal·lació solar pot optar a obtenir-la subvenció. Per ara, no hi ha una data final per sol·licitar-la, però sí una quantitat establerta per a cada comunitat autònoma, que assignarà les ajudes per ordre d’arribada fins que s’esgoti aquesta quantitat. ¡Per això cal aprofitar-ho i afanyar-se per no quedar-se sense l’ajuda!

¿Surt rendible instal·lar plaques solars a casa?

¿Surt rendible instal·lar plaques solars a casa?Les plaques solars revaloritzen la vivenda i ofereixen un estalvi mensual a la factura de la llum. Són una inversió que es pot amortitzar en els primers 7 a 10 anys, tot i que dependrà del tipus i mida d’instal·lació. Les plaques, per la seva banda, tenen un temps de vida de 25 a 30 anys.

La proposta d’Holaluz, a més, persegueix l’eficiència energètica, ja que es compra l’energia sobrant d’uns clients per proveir-ne d’altres, connectant així persones que produeixen energia renovable aprofitant les seves teulades amb aquelles que encara no puguin fer-ho. D’aquesta manera, com més metres quadrats de teulada s’afegeixin a la Revolució, més energia verda es produeix i més CO2 se li estalvia al planeta.

¿Se t’ocorre millor moment per instal·lar plaques solars i unir-se a la Revolució de les Teulades?