Secció recomanada per

NOVETATS DE PRODUCTE

Així és l’‘smartphone’ Oppo A54 amb connectivitat 5G

El dispositiu integra una pantalla Hyper-Color de 90 Hz i una bateria de 5.000 mAh amb càrrega ràpida, per 249 euros

Així és l’‘smartphone’ Oppo A54 amb connectivitat 5G
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Oppo ha anunciat un nou model al seu catàleg de producte dins de la gamma més accessible, la gamma A. Es tracta del A54 5G, un equip que malgrat el seu preu molt competitiu, 249 euros, es caracteritza per una targeta de visita molt interessant i per afegir connectivitat 5G, cosa que segons responsables de la firma proporciona un rendiment ràpid i potent.

Quant a la seva configuració, aporta un plafó Hyper-Color de 90 Hz capaç de mostrar fotos i vídeos amb una saturació de color i precisió notable en retrats, paisatges, menjar o fins i tot fotos nocturnes.

Es caracteritza per un acabat premium no només per la pantalla, sinó també per l’estètica de la coberta posterior, que compta amb un sofisticat degradat de colors. Basat en el concepte de disseny Warm Tech es presenta en tres tons, tots amb textura metàl·lica mat, cosa que aconsegueix degradats sense reflexos, suaus i amb transicions lentes. Es comercialitza en negre, plata i morat (utilitza un procés de tenyit per immersió i recobriment de cristall líquid per potenciar un color porprat que d’una altra manera seria sòlid amb la infusió d’un color verd aurora que queda exposat a l’inclinar el telèfon).

Mostra una forma corba en 3D i una estructura més prima que aconsegueix donar cabuda a la bateria de 5.000 mAh, quatre càmeres posteriors i una càmera frontal, en només 194 g i en un gruix de tan sols 8,422 mm. També porta un sensor d’empremtes dactilars lateral incorporat al botó d’encesa que permet el desbloqueig.

La càmera també és una peça central del disseny d’un telèfon. Les quatre posteriors, que sobresurten únicament 1,76 mm de la base de la coberta de la bateria, estan disposades en forma de C i contribueixen a la seva particular estètica. Un anell metàl·lic decoratiu realça el mòdul de la càmera

Característiques de la pantalla

La pantalla LCD perforada FHD de 6,49 polzades compta amb una ràtio del 90,5% que aprofita tot l’espai. La resposta al tacte i l’òptima taxa de refresc, que són anàlogues a les dels smartphones de gamma alta, proporcionen una experiència visual satisfactòria. Aporta una taxa de refresc de 90 Hz i a la freqüència de mostratge tàctil és de 180 Hz.

Funcionalitats

Compta amb una sèrie d’algoritmes d’estalvi d’energia i brillantor que garanteixen el confort ocular amb les funcionalitats All-day AI Eye Comfort, que protegeixen els ulls i estalviaran energia. Sota la llum del sol a l’exterior, la pantalla Sunlight detecta la llum ambiental i ajusta la relació de contrast a les zones sobreexposades de la pantalla, mentre augmenta el contrast a les zones més fosques per millorar la visibilitat. En interiors, o a la nit, la pantalla Moonlight atenua automàticament la llum a només 1 nit. L’opció de llum de fons amb IA utilitza aquesta prestació per observar i aprendre com l’usuari ajusta la brillantor de la pantalla al llarg del dia i aplicarà aquests ajustos de forma automàtica.

Intel·ligència aplicada

Les característiques de hardware i software d’estalvi d’energia intel·ligent del model van més enllà per oferir una autonomia superior a un dia. A més, Battery Guard personalitza la velocitat de càrrega perquè el telèfon no se sobreescalfi al carregar-se.

Possibilitats i valors

Incorpora una notable capacitat d’emmagatzemament (64 GB) i memòria (4 GB).

Compta amb quatre càmeres. A la principal de 48 MP l’acompanyen una gran angular de 8 MP, una monocromàtica de 2 MP i una macro de 2 MP. La principal té capacitats d’ultra alta definició i utilitza algoritmes que produeixen imatges de 108 MP amb una nitidesa de nivell retina sense pixelació. La càmera frontal de 16 MP.

La funció AI Scene Enhancement 2.0 realitza ajustos automàtics del color i el contrast a les fotografies escèniques i de paisatges, i estalvia l’edició. L’opció AI Beautification ofereix opcions algorítmiques que retocaran automàticament les imperfeccions facials i fins i tot milloraran el maquillatge del subjecte en funció de l’entorn.

Notícies relacionades

També incorpora el mode Ultra Nocturn per millorar les fotos fetes de nit i Stylishing Filters, amb 15 filtres per millorar el color i l’estil, o per il·luminar la pell.

Processador

Incorpora un SoC de Qualcomm 5G impulsat per una plataforma Qualcomm Snapdragon 480 5G que permet al telèfon funcionar de forma fluida, amb un lag mínim fins i tot jugant. Compta amb una CPU ARM Cortex-A76 de 2 x 2,0 GHz i ARM Cortex-A55 de 6 x 1,8 GHz. El GPU funciona amb una Adreno 619 a 650 MHz.

Temes:

Mòbils +Digital