Secció recomanada per

BENESTAR

Fitbit presenta la polsera Luxe, per a una cura holística de la salut

Entre les seves funcionalitats es troba la Gestió de l’Estrès, que ajuda la vigilància d’aquest paràmetre per part de l’usuari

Aporta un disseny versàtil amb àmplia gamma d’accessoris, incloent una col·laboració amb la firma de joieria californiana Gorjana

Fitbit presenta la polsera Luxe, per a una cura holística de la salut
4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fitbit ha presentat la seva polsera Luxe caracteritzada per novetats en el disseny i pensada per ajudar a adoptar un enfocament més holístic de la salut i el benestar. Proporciona motivació i ajuda basada en eines per a la gestió de l’estrès fins al seguiment automàtic de l’activitat diària i de la qualitat del son. Luxe també dona accés a informació clau a través del Plafó Mètriques de Salut en la seva aplicació, per detectar canvis com un augment de l’estrès, fatiga o potencials signes de malaltia.

Luxe és un dispositiu amb pantalla tàctil en color i amb cinc dies d’autonomia. Es combina amb una gamma de nous accessoris, inclosa una polsera de luxe de Gorjana. Té un preu de 149,95 €, i estarà disponible aquesta primavera.

«Mai ha sigut tan important com ara vigilar la salut de forma holística», ha afirmat James Park, vicepresident, director general i cofundador de Fitbit. «Per això hem redoblat els nostres esforços introduint eines i idees innovadores que ajudin els usuaris a mantenir-se mentalment bé i físicament actius».

Disseny del producte

Luxe té una forma suau, inspirada en el cos humà, amb un aspecte i tacte de joia aconseguit gràcies a la modernització de tècniques tradicionals de fabricació de joieria. Fitbit ha fet servir un procés de disseny anomenat emmotllament per injecció de metall, una versió d’alta tecnologia del sistema tradicional, per crear l’acabat brillant de la carcassa d’acer inoxidable, que ofereix el nivell de precisió necessari per fer possible el funcionament de la seva tecnologia de sensors. Per produir aquest tipus de poliment, s’ha utilitzat una tècnica de vaporització de metalls en els acabats d’or suau i platí.

Destacar que Fitbit s’ha associat amb la firma de joieria californiana Gorjana, i la seva Edició Especial transforma la polsera en una sofisticada peça de joieria intel·ligent, amb el braçalet de baules Parker en acer inoxidable daurat. Inclou una corretja addicional de silicona color Magnolia resistent a l’aigua. També es poden triar corretges clàssiques de silicona, de doble tornada de cuir Horween, tèxtils, de malla d’acer inoxidable i el braçalet de baules Parker en acer inoxidable platí o daurat.

Gestió de l’estrès

Després de l’inici de la pandèmia, una enquesta va revelar que el 50% de les persones sentia els efectes físics i mentals de l’estrès. Luxe integra eines de gestió per disposar d’una avaluació diària de la capacitat del cos per manejar l’estrès en funció dels nivells d’activitat, son i freqüència cardíaca. La marca ofereix Fitbit Premium, per disposar d’un desglossament de la puntuació de Gestió de l’Estrès, que inclou informació sobre el balanç d’esforç, els patrons de son i la capacitat de resposta de l’usuari.

Més eines

La nova polsera dona accés a una gamma de funcions de salut i benestar que afavoreix l’enfocament holístic de la salut. Amb el Plafó Mètriques de Salut, es pot fer un seguiment dels canvis en el benestar, per entendre millor les tendències de base i veure possibles símptomes de malaltia, la freqüència respiratòria, la variabilitat de la freqüència cardíaca, la freqüència cardíaca en repòs, i pròximament, la variació de la temperatura cutània i la saturació d’oxigen en sang (SpO2).

La funció Puntuació del Son ajuda a conèixer la qualitat del descans al llarg del temps, mentre que els recordatoris per anar a dormir contribueixen a adoptar una rutina regular.

Altres eines de salut són el registre de l’alimentació, la hidratació i el pes, i el monitoratge de la salut menstrual per veure tendències al llarg del temps. Així mateix, la nova funció de registre de la glucosa en sang en l’aplicació de Fitbit permet fer un seguiment de com evoluciona al llarg del dia.

Mesurament i motivació de l’activitat

El dispositiu permet triar entre 20 modes d’exercici diferents, com golf, pilates, spinning o tennis. Per als que prefereixen córrer a l’aire lliure, muntar en bicicleta o fer senderisme, poden utilitzar els modes d’exercici i es poden connectar al GPS del telèfon per veure el ritme i la distància en temps real. Amb Premium tenen accés a més de 200 entrenaments guiats d’àudio i vídeo, per fer-los amb el guiatge d’entrenadors personals certificats i dissenyats per marques com Aaptiv, barre3, Daily Burn, obé o POPSUGAR.

Notícies relacionades

Luxe, a més de fer el seguiment d’un exercici, també pot mesurar quant de més o de menys cal esforçar-se gràcies als Minuts en Zona Activa, una mètrica personalitzada que analitza l’activitat, més enllà de comptar els passos, mesurant el temps que cada usuari passa en cada zona de freqüència cardíaca.

Preus i disponibilitat

Luxe surt a la venda 149,95 € i inclou sis mesos de subscripció gratuïta el servei Fitbit Premium. Els diferents colors i models dels accessoris de Luxe van des dels 29,95 € fins als 99,95 €. L’Edició Especial Gorjana for Fitbit Luxe es pot reservar per 199,95 € i estarà disponible el mes de juny.

Temes:

Gadgets +Digital