Secció recomanada per

SOLUCIONS ECOLÒGIQUES

Bluetti llança una bateria solar mòbil amb ‘app’ per control remot

La companyia acaba de presentar aquest model que completa la seva gamma i que cobreix necessitats energètiques en exteriors o a casa en cas de talls o de fallada de subministrament

Bluetti llança una bateria solar mòbil amb ‘app’ per control remot
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’EP500 / Pro és l’última bateria solar mòbil de 5.1 KWh de Bluetti una empresa d’energia renovable que ha anat ampliant la seva oferta a causa de la bona situació de la demanda. Segons fonts de la companyia, l’objectiu és fer-se un lloc en el segment d’emmagatzemament d’energia amb el llançament de la seva primera sèrie de sistemes amb càrrega solar per a la llar: el EP500 i el EP500 Pro. L’avantatge que aporta aquesta sèrie en comparació amb altres models que ja estan al mercat, és el sistema de rodes per a transport que la converteixen en un sistema mòbil, sense necessitat d’instal·lació, plug and play, que es pot moure fàcilment a la ubicació desitjada quan sigui necessari.

 Característiques destacades

 La bateria està pensada per solucionar problemes en cas de talls d’energia mitjançant un inversor de CA d’ona sinusoidal pura de 2.000 watts i una sobretensió de fins a 4.800 W, i la versió Pro pot proporcionar una potència contínua de 3.000 W. Integren cel·les de bateria LiFePO4 de seguretat i duradores amb un cicle de vida de fins a 6.000 cicles.

Permet l’ús en exteriors i aporta càrrega solar.

 Funcionament

 Una de les aportacions del producte és el funcionament amb energia renovable ecològica. El EP500 està equipat amb un inversor solar avançat MPPT. L’entrada solar de fins a 1.200 W (2.400 W per al model Pro) pot carregar el paquet de bateries de 5,1 kWh de 0 a la càrrega completa en unes 5 hores (2,5 hores per al Pro), mitjançant panell solar portàtil.

Notícies relacionades

 La sèrie Bluetti EP500 també es pot carregar amb energia solar i CA simultàniament, manejant fins a 1.800W (4.000W per a la versió Pro) per a una velocitat emmagatzematge més gran d’energia.

Valors del producte

A casa, la EP500 i EP500 Pro proporcionen energia contínua i ajuden a solucionar els talls d’energia facilitant-ne també l’ús en jardins exteriors. Cal destacar que la sèrie admet una aplicació remota. Amb la tecnologia de connexió B-Lynk l’usuari pot monitorar l’estat de l’equip i ajustar la configuració a distància.

Temes:

Gadgets +Digital